Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπορεί ένα… δαχτυλίδι να αντικαταστήσει το smartwatch σας;

Μπορεί ένα… δαχτυλίδι να αντικαταστήσει το smartwatch σας;

Η παρακολούθηση της υγείας σας βρίσκεται στα... δάχτυλά σας.

Ενώ είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε όλα τα δεδομένα που αφορούν την υγεία και τα επίπεδα ευεξία μας στον… καρπό μας, τα πανίσχυρα smartwatches έχουν αποκτήσει έναν νέο ανταγωνιστή! Το smart ring της Omate είναι γεγονός και έχει έρθει να αλλάξει τα δεδομένα.

Ένα δαχτυλίδι με… αμέτρητες λειτουργίες

Το έξυπνο δαχτυλίδι με την ονομασία «Ice Ring» είναι κατασκευασμένο από κράμα τιτανίου και διαθέτει μίνιμαλ και λεπτό σχεδιασμό, που ταιριάζει στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Κατατάσσεται στις wearable συσκευές και διαθέτει πολλές και διαφορετικές λειτουργίες, όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, ύπνου και επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.

Στα πολλά του οφέλη συμπεριλαμβάνονται οι λειτουργίες παρακολούθησης επιπέδων στρες αλλά και αρτηριακής πίεσης όπως και η παρακολούθηση της φυσικής δραστηριότητας, αφού δεν χάνει… ούτε βήμα. Καταγράψτε την διαδρομή που διανύσατε στις υπαίθριες προπονήσεις σας μέσω των Χαρτών της Google ή του GPS στο κινητό σας.

Φορέστε το στον ύπνο σας για να καταγράψει τα τέσσερα στάδια ύπνου (Awake, Deep Sleep, Light Sleep και REM Sleep) και να βαθμολογήσει την ποιότητα του ύπνου σας από το 0 έως και το 100.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Στην «καρδιά» του θα βρείτε το τσιπ GR5515GGBD της Goodix. Έρχεται εξοπλισμένο με αποθηκευτικό χώρο 1MB, πάχος 2,5 χιλιοστά, βάρος 2,9 γραμμάρια και βαθμολογία IP68.

Διαθέτει μπαταρία 20 mAh με διάρκεια ζωής δέκα ημέρες σε stand-by mode και 4-6 ημέρες αντοχής σε «κανονική χρήση». Μόλις αποφορτιστεί μπορείτε να το φορτίσετε στην μαγνητική βάση φόρτισης και θα φορτίσει πλήρως σε μόλις 30 λεπτά. Επιπλέον διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.1.

Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα (Gold, Silver και Space Black) και σε έξι διαφορετικά μεγέθη.

Κι εάν θέλω smartwatch;

Εάν ωστόσο, προτιμάτε να βλέπετε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στην οθόνη του ρολογιού σας, τότε έχουμε να σας προτείνουμε το πανίσχυρο Samsung Galaxy Watch 4 Classic, που θα γίνει ο συνοδοιπόρος σας στο ταξίδι για την ευεξία.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά έξυπνο ρολόι  που συνδυάζει εκπληκτικό σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες. Αυτή η συσκευή προσφέρει μια εντυπωσιακή οθόνη AMOLED με ζωηρά χρώματα και υψηλή ανάλυση, που επιτρέπει εύκολη πλοήγηση και προβολή πληροφοριών.

Το ρολόι διαθέτει επίσης εκτεταμένη συνδεσιμότητα για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να απαντάτε σε μηνύματα και να παρακολουθείτε τις κλήσεις σας μέσα από το ρολόι σας. Με τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών από το Galaxy Store, προσαρμόζετε την συσκευή σας ακριβώς στα μέτρα σας.

Ανακαλύψτε τον κομψό και ευέλικτο σχεδιασμό του αλλά και τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής. Η ανθεκτικότητά του το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση και για δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

Θα το βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartwatches ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024