Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Χτύπησε συμμαθητή του και του έσπασε τη μύτη - «Ένα παιδί έφυγε αιμόφυρτο»

Χανιά: Χτύπησε συμμαθητή του και του έσπασε τη μύτη – «Ένα παιδί έφυγε αιμόφυρτο»

«Είχαμε προειδοποιήσει τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας» λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων, όταν ένας μαθητής της Γ’ τάξης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα ρινικού οστού, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από συμμαθητή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, στο συγκεκριμένο σχολείο έχουν καταγραφεί περιστατικά επίθεσης σε βάρος των παιδιών από ανήλικο που αντιμετωπίζει προβλήματα.

«Είχε ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου εδώ και έναν μήνα»

Μάλιστα, όπως γνωστοποιεί με ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Πέτρος Χατζησταύρου, έχει ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος καθηγητών εδώ και ένα μήνα.

Ο μητέρα του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση, κατέθεσε μήνυση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του ξυλοδαρμού θα πάει σε άλλο σχολείο.

«Σήμερα ένα παιδί έφυγε αιμόφυρτο… αύριο ποιος;»

«Συνήθως οι λόγοι των αναρτήσεων μου είναι επαγγελματικοί και προσωπικοί. Η σημερινή ανάρτηση είναι ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου. Θέλουμε ως σύλλογος να ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και δυο μήνες στο σχολείο μας. Κατάσταση που σήμερα, δυστυχώς οδήγησε σε ένα περιστατικό που εδώ και ένα μήνα είχαμε  προειδοποιήσει τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας ότι θα γίνει. (με έγγραφο μας) Υπάρχουν περιστατικά που …πλέον αδυνατεί να λύσει η εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου μας και οι αρμόδιοι…. κωφεύουν. Δώστε λύση ΑΜΕΣΑ. Σήμερα ένα παιδί έφυγε αιμόφυρτο… αύριο ποιος;» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Χατζησταύρου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024