
Το επιθετικό φάουλ του Ιωαννίδη έγινε πέναλτι του Πασαλίδη στη Λεωφόρο (vid)
Απίθανα πράγματα στη Λεωφόρο, με τον Τζήλο να δίνει πέναλτι στον Ιωαννίδη για μαρκάρισμα του Πασαλίδη, με τον φορ του Παναθηναϊκού να έχει κάνει πρώτα επιθετικό φάουλ.
Μετά τον Βόλο οι… ομορφιές συνεχίζονται και στη Λεωφόρο όπου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε του ΟΦΗ με ένα πέναλτι του Ιωαννίδη το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει δοθεί ποτέ.
Συγκεκριμένα, στο 30′ ο φορ των γηπεδούχων πάει να μπει στην περιοχή και τον μαρκάρει ο Πασαλίδης ο οποίος τον ανατρέπει, αλλά πριν συμβεί αυτό, υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον αμυντικό των Κρητικών.
Ούτε ο Τζήλος όμως, ούτε και ο Παπαδόπουλος που είναι στο VAR είδαν την παράβαση του Ιωαννίδη, ο οποίος έστησε για ακόμη μία φορά την μπάλα στην άσπρη βούλα και έκανε το 1-0 στο 31′.
Δείτε τη φάση:
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
