Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου: «Αγαπώ την τηλεόραση αλλά έχω άλλους στόχους»

Μαρία Κορινθίου: «Αγαπώ την τηλεόραση αλλά έχω άλλους στόχους»

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, επισημαίνοντας πως βρίσκεται σε άλλη φάση της ζωής της.

Σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της showbiz.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν εκεί και συνομίλησε μαζί τους.

«Δεν έχω παρακολουθήσει τις τηλεκόντρες αλλά αισθάνομαι ότι υπάρχει μια ‘βαβούρα’», είπε η Μαρία Κορινθίου.

«Είμαι μια χαρά εκτός τηλεόρασης και είναι επιλογή μου να μην ενημερώνομαι για τις τηλεοπτικές κόντρες. Με κουράζουν τα όσα βλέπω να συμβαίνουν στην τηλεόραση.

Είχα τηλεοπτικές προτάσεις, κάποια πράγματα είναι επιλογή μου και προετοιμάζομαι και για κάποια άλλα. Δε θέλω να αποκαλύψω τις προτάσεις που μου έγιναν, είμαι ήρεμη δύναμη και προετοιμάζομαι για διάφορα.

Είμαι μια χαρά εκτός τηλεόρασης και είναι επιλογή μου να μην ενημερώνομαι για τις τηλεοπτικές κόντρες. Με κουράζουν τα όσα βλέπω να συμβαίνουν στην τηλεόραση

Μου έχει γίνει πρόταση από τηλεοπτικό σόου αλλά είμαι σε άλλη φάση της ζωής μου. Δεν αποποιούμαι την τηλεόραση, την αγαπώ απλά έχω άλλους στόχους αυτήν την στιγμή», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η Νίνα Λοτσάρη

«Κοντεύω τα 50, νιώθω έφηβη και λέω σε όποιον αρέσει. Δε δίνω λογαριασμό για το τι θα φορέσω και πιστεύω οι γυναίκες οι οποίες έχουν προσωπικότητα και έχουν αποδείξει στον χρόνο τι έχουν κάνει και ποιες είναι, δε δίνουν λόγο.

Είναι ψυχοφθόρο, αναγκάζονται οι γυναίκες να απολογούνται και δεν είναι ωραίο να συμβαίνει, για τις όποιες επιλογές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον σάλο που είχε ξεσπάσει με την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από το τραγούδι «Άδωνις» του Σταμάτη Κραουνάκη τη λέξη «χοντρή».

«Η τέχνη στο παρελθόν μπορεί να έχει κάνει λάθος, δεν είναι στο απυρόβλητο. Γιατί από τη στιγμή που εξελισσόμαστε ως άνθρωποι, να μη διορθώνουμε πράγματα που δε μας αρέσουν;».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024