Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Λέκκας: «Δεν πήγα ούτε στην κηδεία του»

Βασίλης Λέκκας: «Δεν πήγα ούτε στην κηδεία του»

Ο γνωστός ερμηνευτής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο Βασίλης Λέκκας προσκεκλημένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Παρασκευής  μίλησε για τη ρήξη στη σχέση του με τον Μάνο Χατζιδάκι. Όπως αποκάλυψε δεν μίλησαν ξανά μέχρι τον θάνατό του.

Τι καταλυτικό συνέβη

«Κάποια στιγμή ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα. Όχι να φύγω από τον Μάνο… αλλά να κάνω κάποια πράγματα. Υπήρχε μια ατμόσφαιρα… που δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε τώρα. Αποφάσισα να το κάνω -να φύγω- και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας. Δεν μιλήσαμε ξανά μέχρι που πέθανε. Δεν τίθεται όμως θέμα να μετανιώσω. Όχι. Για να το κλείσω το θέμα, αυτό είχε να κάνει με εμένα και τον Μάνο. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο καθένας τις λεπτομέρειες.

Ούτε μετανιώνω, ούτε ζητάω συγχώρεση. Είχα πει κάποτε πως τον έχω συγχωρέσει και γι’ αυτό μιλάω σήμερα με πολλή αγάπη και θαυμασμό για εκείνον. Οι άνθρωποι που συνεργάστηκα, που έκανα ό,τι έκανα μαζί τους, ήταν πρόσωπα πολύ σπουδαία. Δεν ήταν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους ήξερες ή είχαν δείγματα διαφορετικά».

Τη στιγμή όμως που τσακώθηκα σοβαρά μαζί του, όχι, δεν την μετάνιωσα

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίσει τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκη, το έκανε κατά καιρούς, αλλά εμείς ήμασταν οικογένεια και εγώ ήμουν άνθρωπος που ήμουν εκεί. Ήταν ωραίο που έγινε. Ήταν ωραίο που είχαμε και τις κόντρες με τον Μάνο. Τη στιγμή όμως που τσακώθηκα σοβαρά μαζί του, όχι, δεν την μετάνιωσα. Δεν την μετανιώνω, είμαι εγώ και ο Μάνος στο γεγονός αυτό και κανένας άλλος».

Δεν πήγα στην κηδεία του

Και συνέχισε ο Βασίλης Λέκκας: «Δεν πήγα στην κηδεία του. Βέβαια και στεναχωρήθηκα, αλίμονο. Τότε μου τηλεφώνησε μια γνωστή μου, «έφυγε ο Μάνος» μου είπε. Και θα σας πω την πρώτη φράση που μου ήρθε ενστικτωδώς τότε να πω: «Τώρα, έπεσαν οι άμυνες. Μιας κοινωνίας η οποία είχε στηρίγματα πνευματικά, από τα οποία ένα μεγάλο από αυτά έφυγε»».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024