Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δοκιμασία στη Σύρο απέναντι στον Φοίνικα για τον Ολυμπιακό

Δοκιμασία στη Σύρο απέναντι στον Φοίνικα για τον Ολυμπιακό

Το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) στις 18:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φοίνικα Σύρου για την 6η αγωνιστική της Volley League.

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, το Σάββατο (2/12), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά το δύσκολο ματς με την ισχυρή Ροζελάρε στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αγωνίζονται εκτός έδρας, για την Volley League.

Αποστολή στη Σύρο για την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στις 18:00 (ESAP TV), ο Ολυμπιακό ςαντιμετωπίζει τον Φοίνικα Σύρου στην Ερμούπολη, για την 6η αγωνιστική, με στόχο την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα και το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Σπύρος Χανδρινός: «Η Σύρος αποδεικνύει και φέτος, πως είναι μια ομάδα ικανή να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο και πόσο μάλλον στην έδρα της, για αυτό κι εμείς πάμε προετοιμασμένοι, για να παίξουμε ένα σκληρό ματς, με στόχο πάντα τη νίκη και το τρίποντο. Μετά την εμφάνιση που είχαμε κόντρα στη Ροζελάρε, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα και πρών παίκτης του Ολυμπιακού Άκης Ασπιώτης δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας δύσκολος με μια έμπειρη ομαδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα παίξουμε ελεύθερα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα δουλεύουμε σκληρά καθημερινά για να βελτιωθούμε και βγάλουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλεύουμε για κάθε πόντο, κάθε σετ, κάθε αγώνα, το ίδιο».

Ο Φοίνικας Σύρου είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς μετά από 4 αγώνες έχει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Σε 52 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 38-14.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024