Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της Αλέκας Παπαρήγα - «Ο Κουτσούμπας δεν ήταν διάττων αστέρας»

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της Αλέκας Παπαρήγα – «Ο Κουτσούμπας δεν ήταν διάττων αστέρας»

«Η ανάδειξή του ήταν απολύτως φυσιολογική» είπε για τον Δ. Κουτσούμπα η Αλέκα Παπαρήγα.

Καλεσμένος του “Ενώπιος Ενωπίω” της Πέμπτης ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την πορεία του στην πολιτική και την προσωπική του ζωή.

Η εκπομπή επιφύλαξε και  μια έκπληξη καθώς, φιλοξένησε μια σπάνια παρέμβαση της πρώην ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα.

 «Ο Κουτσούμπας δεν ήταν διάττων αστέρας, ούτε πήρε κανένα δαχτυλίδι»

“Να σας πω την αλήθεια, έχω ξεχάσει από πότε τον γνωρίζω. Σίγουρα από τις αρχές της δεκαετίας του 80”, είπε αρχικά για τον διάδοχό της, για να προσθέσει στη συνέχεια μια φράση που μπορεί να εκληφθεί και ως καρφί για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη:

“Η ανάδειξή του ήταν απολύτως φυσιολογική. Δεν ήταν διάττων αστέρας, ούτε πήρε από κανέναν, κανένα δαχτυλίδι».

Η κ. Παπαρήγα, πρόσθεσε: Συγκέντρωνε (ο Δ. Κουτσούμπας) και συγκεντρώνει ακόμα βεβαίως, όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που το Κομμουνιστικό Ελλάδας έχει… αναγορεύσει έχει συγκεντρώσει, έχει τοποθετήσει για να γίνει κάποιος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής. Παραδείγματος χάριν, είναι ένας άνθρωπος που αναδείχθηκε από τα κάτω. Από τα κάτω προς τα πάνω. Διαδοχικά.Ένας άνθρωπος που πέρασε από πολλούς τομείς δουλειάς. Από τους περισσότερους τομείς δουλειάς που υπάρχουν μέσα στο κόμμα».

Φυσιολογική η ανάδειξη του Κουτσούμπα

Η Αλέκα Παπαρήγα, σημείωσε πως «ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής βεβαίως κρίνεται από τον πολύ κόσμο πέρα από τις θέσεις του κόμματος, από την ικανότητά του να μιλάει, από τα χαρίσματά του, να έχει επιχειρήματα, να είναι σοβαρός αλλά και πρόσχαρος ακόμα».

Συνεχίζοντας την περιγραφή της για τα προσόντα που πρέπει να έχει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι «πρέπει να έχει ένα επίπεδο γνώσεων, πείρας, εικόνες για όλους τους τομείς της δουλειάς. Βεβαίως υπάρχουν καταμερισμοί, δρούμε συλλογικά, αλλά ο γραμματέας πρέπει να συγκεντρώνει την πείρα και την ικανότητα πολλών τομέων δουλειάς και αν θέλετε να έχει και ικανότητες, οι οποίες πολλές φορές μπορεί να μην φαίνονται προς τα έξω. Πνεύμα συλλογικότητας που το έχει, να ενθαρρύνει την ανάδειξη νέων συντρόφων, να βοηθάει την ΚΝΕ. Να μπορεί να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, να μη χάνει την ψυχραιμία του».

Κατά την ίδια ο Δημήτρης Κουτσούμπας «τα είχε και τα αναπτύσσει βεβαίως, και επομένως ήταν μια απολύτως φυσιολογική ανάδειξη για μας που ξέρουμε και τα κριτήρια του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και γνωρίζουμε τον ίδιο προσωπικά».

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024