Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Εσύ ακόμα να στολίσεις;

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Εσύ ακόμα να στολίσεις;

Bρες τα πιο κομψά και οικονομικά δέντρα και στολίδια στο SHOPFLIX.gr

Κάθε χρόνο, η προσμονή των Χριστουγέννων φαίνεται να ξεκινά λίγο νωρίτερα. Είναι αυτή η μαγική περίοδος που όλα είναι φωτισμένα και λαμπερά. Θα το έχεις ήδη καταλάβει αφού τα πάντα είναι στολισμένα γύρω σου. Και αν ακόμα δεν έχεις μπει σε εορταστικό mood μήπως σιγά – σιγά να ξεκινήσεις αφού ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

Αν θες να ζήσεις από τώρα τη μαγεία των Χριστουγέννων ξεκίνα δημιουργώντας την κατάλληλλη ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

Πώς; Αφιέρωσε λίγο χρόνο να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με υπέροχα στολίδια  και φωτάκια που θα μεταμορφώσουν στο σπίτι του.

Και φυσικά ότι χρειαστείς για την χριστουγεννιατική σου διακόσμηση θα το βρεις στο SHOPFLIX.gr. Το αγαπημένο σου marketplace έχει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από Χριστουγεννιάτικα δέντρα και μπάλες μέχρι φωτάκια και φάτνες.

Και όλα τα παραλάβεις άμεσα στην πόρτα σου σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Για όλη την Cyber εβδομάδα μια διαφορετική κατηγορία έχει δωρεάν μεταφορικά για μια μόνο ημέρα.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα για το κατοικίδιο σας. Τα δωρεάν μεταφορικά της Cyberweek συνεχίζονται και για το Σαββατοκύριακο.

Βρες το κατάλληλο δέντρο

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας είναι στιβαρά και αξιόπιστα. Θα διαπιστώσετε ότι τα δέντρα υψηλής ποιότητας είναι γενικά πιο ανθεκτικά και αντέχουν σε επαναλαμβανόμενη χρήση χρόνο με το χρόνο, διατηρώντας παράλληλα την όμορφη και σχεδόν «φυσική» εμφάνισή τους.

Ειδικά εάν πρόκειται για το πρώτο σου δέντρο, προτίμησε ένα κλασικό σχέδιο, που δεν θα ξεπεραστεί μετά από μερικά χρόνια και θα αποτελέσει την τέλεια βάση για να το διακοσμείς κάθε φορά όπως θέλεις.

Η επιλογή ενός δέντρου που ταιριάζει στον χώρο σου είναι το κλειδί για την τέλεια θέση. Αν δεν εχεις μεγάλο χώρο στο σαλόνι προτίμησε κάτι σχετικά μικρό ή μπορείς να επιλέξεις να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο καράβι.

Διακόσμηση

Η γιορτινή σου διακόσμηση θα χρειαστεί ένα βασικό θέμα που θα ενώνει τα επιμέρους στοιχεία μεταξύ τους. Αυτό ισχύει για τους χώρους του σπιτιού σου και για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μπορείς να ξεκινήσεις επιλέγοντας τα χρώματα που θες να υπερτερούν, σε συνδυασμό με δευτερεύοντες τόνους. Έτσι θα επιλέξεις μπάλες και στολίδια στα χρώματα του θέματος, που σου εγγυάται ένα ομοιόμορφο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Βάλε φωτάκια

Ξεκίνα από τον φωτισμό. Επέλεξε διαφορετικές σειρές από πολύχρωμα λαμπάκια αλλά και σε θερμό λευκό, που χαρίζει ζεστασιά και θαλπωρή στην διακόσμησή σου. Ως γενικό εμπειρικό κανόνα, έχετε κατά νου ότι χρειάζεστε περίπου 100 λαμπάκια ή 5 μέτρα σειρά ανά περίπου 60 εκατοστά.

Έτσι, για ένα δέντρο ύψους περίπου 1,80m θα χρειαστείς 300 φωτάκια, άρα τουλάχιστον 3 σειρές πέντε μέτρων. Αφού λοιπόν, βάλεις τα φωτάκια στο δέντρο ξεκίνα να προσθέτεις μπάλες και στολίδια.

Στολίδια

Ανεξάρτητα από το υλικό και το χρώμα στις μπάλες σου, επέλεξε χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα κάνουν την διαφορά και θα δώσουν την προσωπική σου πινελία.  Εαν θες επέλεξε σετ με τρία διαφορετικά μεγέθη από μπάλες που θα χαρίσουν οπτική συνάφεια. Μπορείς είτε να τοποθετήσεις μπάλες από το ίδιο σετ είτε να συνδυάσεις από διαφορετικά για να κάνεις αντίθεση.

Κρέμασε γυάλινα στολίδια στην κορυφή του δέντρου για να αποφύγεις τυχόν σπασίματα και πρόσθεσε τα τελευταία για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται στην τέλεια θέση.

Το αστέρι

Αστρο φωτείνο… και τα λοιπά και τα λοιπά. Και ναι αυτό είναι το μust-have αξεσουάρ της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Ποιο άλλο από το αστέρι. Επέλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο θέμα σου και στην αναλογία του δέντρου σου  ενώ μην ξεχνάς και το ύψος του ταβανιού.

Εκτός από αυτό, μπορείς να βάλεις εναλλακτικά σχέδια όπως οι άγγελοι.

Και μην ξεχάσεις την φάτνη;

Συχνά την παραβλέπουμε αλλά πρόκειται για την τελευταία πινελιά στην γιορτινή σου διακόσμηση και εξισορροπεί την συνολική εικόνα του δέντρου. Ο λόγος για την φάτνη που θα δέσει στο τέλειο σκηνικό που θα δημιουργήσεις με το Χριστουγεννιάτικό δέντρο σου. Αλλωστε θες κάπου εκεί να βάλεις και τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024