Ο Λεσόρ γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του με τους παίκτες της Παρτιζάν (vid)
Ο Ματίας Λεσόρ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βρέθηκε στο Βελιγράδι και γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του με τους παλιούς του συμπαίκτες.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Παρτιζάν (21:45) στην κατάμεστη «Stark Arena» για την 11η αγωνιστική της Euroleague με τον Ματίας Λεσόρ να επιστρέφει που αγαπήθηκε όσο ποτέ.
Ο Γάλλος σέντερ λατρεύει και λατρεύτηκε από τους φιλάθλους της ομάδας και φροντίζει να μην το κρύβει με κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται.
Κι όμως: Ο Λεσόρ γιόρτασε με τους πρώην συμπαίκτες του στην Παρτιζάν
Η αποστολή των πρασίνων βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) και ο θηριώδης ψηλός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και γιόρτασε τα γενέθλια του γιου του, Μάτσον (2 ετών), με τους παλιούς του συμπαίκτες.
Στο πάρτι βρέθηκαν οι Σμαϊλάγκιτς, Νάναλι, Πάντερ, Λεντέι, Άντζουσιτς και Βούκσεβιτς οι οποίοι υποδέχθηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο τον Λεσόρ στην επιστροφή του στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Ύστερα ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι της Παρτιζάν όπου είπε:
Είναι ωραίο που βρίσκομαι εδώ. Είδα τους πρώην συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι τρελό που είμαι εδώ και γιορτάζουμε τα γενέθλιά του γιου μου με τους ανθρώπους που αποκαλώ οικογένεια. Περίμενα να τους δω και πάλι. Μιλάμε πολύ στο τηλέφωνο και είναι ωραίο που τους βλέπω ξανά από κοντά.
Θα είναι συγκινητικό που θα μοιραστώ και πάλι το παρκέ μαζί τους έστω και αν βρίσκομαι στην αντίπαλη πλευρά. Θα είναι όμως και διασκεδαστικόΤα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, ακόμα σκέφτομαι πώς να προσεγγίσω το ματς. Να προσπαθήσω να το δω σαν ένα συνηθισμένο ματς της κανονικής περιόδου, παρόλο που ξέρω ότι δεν θα είναι έτσι.
Έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για τον σύλλογο, την ομάδα μου, αλλά έχω έρθει εδώ με την ομάδα μου για να κερδίσουμε το ματς. Δεν ξέχασα τα σερβικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εμφανίστηκαν και γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου μου. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσοι πολλοί, μου δείχνουν την αγάπη τους και επιβεβαιώνουν ότι η Παρτίζαν είναι οικογένεια».
Δείτε το βίντεο:
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442