Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή του Ρογκαβόπουλου και ένα... ιδιαίτερο καλοκαίρι (vids)

Η επιστροφή του Ρογκαβόπουλου και ένα… ιδιαίτερο καλοκαίρι (vids)

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Μπασκόνια με τριετές συμβόλαιο, όμως ήταν άτυχος. Η επιστροφή του, ο ρόλος και το καλοκαίρι που έρχεται...

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μετά την αποχώρηση του από την Basket League και τον Προμηθέα, πήρε μεταγραφή στην Μερκεζεφέντι στην Τουρκία και πραγματοποίησε μια φανταστική σεζόν στη γειτονική χώρα.

Η εντυπωσιακή χρονιά που έκανε με την Μερκεζεφέντι (15.7 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 36% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής) του έδωσε το εισιτήριο και για την Εθνική ομάδα και το Παγκόσμιο Κύπελλο και εν συνεχεία για την Euroleague και την Μπασκόνια, στην οποία υπέγραψε για τρία χρόνια.

Ο Ρογκαβόπουλος επιστρέφει και ετοιμάζεται για ένα σημαντικό καλοκαίρι

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ απασχόλησε αρκετές ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως επέλεξε τους Βάσκους. Το συμβόλαιο που πήρε ήταν πολύ υψηλό, ενώ θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, αν δεν είχε τραυματιστεί στο ξεκίνημα της σεζόν, όπου υπέστη μία θλάση, που τον κράτησε στα «πιτς» για περίπου ένα μήνα.

Η ώρα της επιστροφής

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ που μπορεί να παίξει και στο «3» και στο «4» αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να είναι στο 100% και να τεθεί στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τα επόμενα παιχνίδι των Βάσκων, οι οποίοι είναι σε ανοδική πορεία.

Ο «Ρόγκα» θέλει να επιστρέψει σε καλή κατάσταση και να πάρει σιγά σιγά χρόνο, καθώς έχει παίξει μέχρι σήμερα σε μόλις 4 ματς με μέσο όρο 10 λεπτά και 2,8 πόντους μέσο όρο. Ο Ρογκαβόπουλος είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουν πολύ στην Μπασκόνια, όμως θα χρειαστεί χρόνο συμμετοχής. Κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αμφίβολο αν θα τον βρει.

Το καλοκαίρι της Εθνικής και όχι μόνο

Ο Ρογκαβόπουλος θέλει να είναι υγιής και να παίξει στο υπόλοιπο της σεζόν, προκειμένου να διεκδικήσει θέση και στο ρόστερ της Εθνικής το καλοκαίρι τόσο στο Προολυμπιακό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν φυσικά περάσει η Εθνική μας ομάδα.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το καλοκαίρι, είναι πως ο Ρογκαβόπουλος ανάλογα πως θα εξελιχθεί η σεζόν μπορεί ακόμη και να βγει στην αγορά ως ελεύθερος. Στην Ελλάδα ειδικά δεν αποκλείεται να έχει πέραση, ειδικά στους «αιώνιους» που πάντα έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για Έλληνες παίκτες.

Ο Ρογκαβόπουλος ξεκίνησε με το αριστερό την καριέρα του στην Μπασκόνια λόγω του τραυματισμού, όμως είναι σε ένα περιβάλλον που μπορεί να αναδειχτεί και να πάρει και χρόνο συμμετοχής, αλλά και το… εισιτήριο για την Εθνική ομάδα το καλοκαίρι που έρχεται και είναι γεμάτο.

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024