Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρογκαβόπουλος: «Ανυπομονώ να παίξω»

Ρογκαβόπουλος: «Ανυπομονώ να παίξω»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Μπασκόνια, με την ισπανική ομάδα να παρουσιάζει τον Έλληνα φόργουορντ

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Νίκου Ρογκαβόπουλου με την εθνική Ελλάδος, η Μπασκόνια παρουσίασε τον Έλληνα φόργουορντ τον οποίο έχει αποκτήσει από τον Ιούλιο.

Μετά την παρουσίασή του από τον Ισπανικό σύλλογο, ο Ρογκαβόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι όταν δέχθηκε πρόταση από τους Βάσκους, δεν το σκέφτηκε και πολύ μέχρι να πει το «ναι».

Επίσης, σημείωσε πως η Μπασκόνια είναι μία ομάδα που οι παίκτες της αγωνίζονται με περηφάνια για την φανέλα της, ενώ δήλωσε ευγνώμων που του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στο τοπ επίπεδο, ενώ αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

«Αποφάσισα γρήγορα να παίξω στην Μπασκόνια γιατί μου αρέσει το μπάσκετ που παίζει.

Είναι μια μεγάλη ομάδα, που παίζει στην Ευρωλίγκα και έχει μεγάλη ιστορία. Μου αρέσει επίσης πως παίζουν με περηφάνια, με πολλή ενέργεια και διαθέτει παίκτες διψασμένους για να εξελιχθούν. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ. Είμαι 100% έτοιμος να αγωνιστώ και ανυπομονώ.

Θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα και να είμαι χρήσιμος. Πιστεύω πως θα μου ταιριάξει το στυλ αυτό, γιατί μου αρέσει ο υψηλός ρυθμός και θα προσαρμοστώ», τόνισε αρχικά ο Έλληνας παίκτης ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπουρούση, τονίζοντας ότι δεν είχε μιλήσει μαζί του πριν υπογράψει στους Βάσκους:

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά ελπίζω να κάνω μια εξίσου καλή σεζόν με εκείνον. Ήταν ένας μεγάλος παίκτης και είχε οδηγήσει την Μπασκόνια στο Final 4».

Όσο για το αν νιώθει πίεση που πρέπει να καλύψει το κενό του Γκιεντράιτις, ο Ρογκαβόπουλος είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για πίεση, αλλά υπάρχουν απαιτήσεις και το ξέρω. Όλοι αρχίσαμε το μπάσκετ ως χόμπι και είμαστε ευτυχείς που έγινε το επάγγελμά μας.

Ο Γκιεντράιτις είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Είμαι λίγες μέρες εδώ, αλλά η ομάδα με έχει αγκαλιάσει, έχουμε πολύ καλούς παίκτες και αυτό θα βοηθήσει το δικό μου παιχνίδι».

Το καλοκαίρι ο ίδιος είχε δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ: «Προσπάθησα, έκανα το καλύτερο που μπορούσα και όταν συμβαίνει αυτό είσαι εντάξει. Τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Μπασκόνια».

Όσο για τον αγαπημένο του παίκτη ήταν ξεκάθαρος: «Μου αρέσουν πολλοί παίκτες. Θα έλεγα τον Μπογκντάνοβιτς».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024