Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάσκαρα: 3+1 προϊόντα που σου χαρίζουν τον απόλυτο όγκο

Μάσκαρα: 3+1 προϊόντα που σου χαρίζουν τον απόλυτο όγκο

H κύρια αποστολή της μάσκαρα είναι να τονίσει, να γεμίσει και να δώσει όγκο και μήκος στις φυσικές σας βλεφαρίδες

Εάν υπάρχει ένα προϊόν μακιγιάζ που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ αυτό είναι η σίγουρα η μάσκαρα. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που επιλέγουν τη μάσκαρα ως το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιούν όταν βγαίνουν από το σπίτι.

Αλλά αν υπάρχει κάτι κοινό που έχουν όλες οι μάσκαρες, είναι η ικανότητά τους να αναδεικνύουν το μακιγιάζ των ματιών μας. Είτε θέλεις να δημιουργήσει μια εμφάνιση full glam είτε πρόκειται για καθημερινή εμφάνιση, μια ποιοτική μάσκαρα μπορεί να συνδυάσει τα πάντα σε μια στιγμή. Άλλωστε, υπάρχει ένας λόγος που αποτελεί βασικό προϊόν στη ρουτίνα ομορφιάς σχεδόν όλων από τον 19ο αιώνα.

H κύρια αποστολή της μάσκαρα είναι να τονίσει, να γεμίσει και να δώσει όγκο και μήκος στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Θα διαπιστώσετε ότι η αγορά ομορφιάς είναι γεμάτη μάσκαρα και μερικές μάλιστα διαθέτουν θρεπτικά και μαλακτικά συστατικά που θα φροντίσουν την ευεξία των βλεφαρίδων σας.

To να περιορίσετε τις καλύτερες μάσκαρες δεν είναι η πιο εύκολη δουλειά, ειδικά δεδομένου ότι υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για να διαλέξετε.

Κοντές, αραιές, λεπτές, ανομοιόμορφες, ολόισιες, όπως και αν είναι οι φυσικές βλεφαρίδες σας, υπάρχει εκεί έξω η μάσκαρα που διαθέτει το κατάλληλο βουρτσάκι και την φόρμουλα που θα τις μεταμορφώσει στις βλεφαρίδες που ονειρεύεστε, θα τις «ντύσει» με πλούσιο χρώμα και θα τους χαρίσει όγκο, μήκος, διαχωρισμό, πυκνότητα.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή, έχουμε συγκεντρώσει 4 προϊόντα.

Μάσκαρα Lancome Monsieur Big Αδιάβροχη για Όγκο 01 Black 10ml

Ακόμη κι αν έχετε κοντές βλεφαρίδες, μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε την αίσθηση που χαρίζουν τα εκπληκτικά μεγάλα μάτια. Η μάσκαρα για εξαιρετικό όγκο Lancôme Eye Make-Up Monsieur Big προσφέρει ακραία ένταση στις βλεφαρίδες που διαρκεί όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα.

Χαρίστε νέα διάσταση στις βλεφαρίδες σας και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας.

Μάσκαρα Ysl Lash Clash 9ml

Ξεπεράστε τα όρια στο μακιγιάζ ματιών. Η μάσκαρα Yves Saint Laurent Lash Clash Extreme Volume για έξτρα όγκο χαρίζει στις βλεφαρίδες πυκνότητα, μέγιστο μήκος και εξαιρετικά μαύρο φινίρισμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι 5 κινήσεις με το πατενταρισμένο βουρτσάκι XXL και θα χαρίσετε έως και 200% όγκο στις βλεφαρίδες σας.

Η εξαιρετικά καινοτόμος σύνθεση με εκχύλισμα Iris Florentina από τους κήπους Ourika YSL Beauty θρέφει και προστατεύει τις βλεφαρίδες κάθε μέρα. Το Lash Clash είναι το σύμβολο μιας απλής γενιάς που περπατάει με το κεφάλι ψηλά.

Μάσκαρα Lancome Monsieur για Όγκο 10ml N01 Big Is The New Black Μαύρη

Η μάσκαρα προσφέρει μεγάλες μαύρες βλεφαρίδες με όγκο που διαρκεί έως και 24 ώρες, όλη τη νύχτα μέχρι και το επόμενο πρωί.

Έχει κρεμώδη σύνθεση που εφαρμόζεται σαν μετάξι πάνω στις βλεφαρίδες, για να δημιουργήσει μέχρι και 12 φορές περισσότερο όγκο.

Έχει ένα σχήμα που με απαλές κυματοειδείς ίνες που συγκρατούν επαρκή ποσότητα από τη μάσκαρα με την πρώτη πινελιά.

Η κρεμώδης φόρμουλα δεν κολλάει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας όγκο και μήκος.

Μάσκαρα Maybelline Lash Sensational Sky High για Μήκος 01 Black 2×7.2 ml

Αποκτήστε αξεπέραστες βλεφαρίδες με τη μάσκαρα για όγκο και μήκος Maybelline Lash Sensational Sky High. Επιμηκύνει έντονα τις βλεφαρίδες και τους προσδίδει ανεπανάληπτο όγκο από κάθε γωνία με λίγες απλές κινήσεις.

Χαρίζει εύκολα έντονη όψη στις βλεφαρίδες ενώ αφαιρείται με την ίδια ευκολία. Μπορεί να αφαιρεθεί απλά με νερό. Η Maybelline Lash Sensational Sky High προσφέρει ό,τι αναζητούσατε πάντα σε μια τέλεια μάσκαρα.

Και φυσικά όλες τις μάσκαρες αλλά και τα προϊόντα ομορφιάς θα τα βρείτε στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr και θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, τώρα και για λίγες ώρες ακόμα με ΚΑΘΕ σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας.

Επιπλέον για κάθε μέρα για όλη την Cyber εβδομάδα μια διαφορετική κατηγορία θα έχει δωρεάν μεταφορικά για μια μόνο ημέρα.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα θέρμανσης  και κλιματισμού.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024