Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζούλια Ρόμπερτς εύχεται στα δίδυμα παιδιά της: «Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή τη χαρά»

Η Τζούλια Ρόμπερτς εύχεται στα δίδυμα παιδιά της: «Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή τη χαρά»

Στη throwback φωτογραφία βλέπουμε να κρατά αγκαλιά τα δυο της παιδιά σε βρεφική ηλικία.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram θέλησε να ευχηθεί η Τζούλια Ρόμπερτς στα δίδυμα παιδιά της που έγιναν δεκαεννέα ετών. Γενικά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη ζωή με την οικογένειά της.

Τα γενέθλια των παιδιών της, ωστόσο, αποτελούν ειδική περίσταση την οποία με χαρά μοιράζεται με τους θαυμαστές της. «19. Δεν υπάρχουν λόγια για τη χαρά, τη διασκέδαση, την άγρια φασαρία της ζωής μαζί σας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία τη βλέπουμε να κρατά αγκαλιά τα δυο της παιδιά σε βρεφική ηλικία.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Danny Moder και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα δίδυμα Hazel Patricia και Phinnaeus Walter, και τον 16χρονο Henry Dianiel. Μιλώντας στο «CBS Sunday Morning» πέρυσι, η Ρόμπερτς «ανοίχτηκε» για την οικογενειακή της ζωή και τη διαφορετική προσέγγιση της καριέρας της τα τελευταία χρόνια.

Οι φόβοι της ως μητέρα

«Η ζωή που έχω χτίσει με τον σύζυγό μου. Η ζωή που έχουμε χτίσει με τα παιδιά μας: Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα. Το νόημα είναι να γυρίζω στο τέλος της ημέρας θριαμβευτικά στο σπίτι μας».

Ωστόσο, είχε μιλήσει και για τους φόβους και τις αμφιβολίες που έχει ως μητέρα σε κοινή της συνέντευξη με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Μερικές φορές με πιάνει ο φόβος μήπως τα θαλασσώσω.Και μερικές φορές έχω πει στα παιδιά μου: “Λοιπόν, σήμερα, ‘εγώ, η μαμά;’. Μπορούμε να βγάλουμε αυτόν τον τίτλο από τον πίνακα, επειδή τα θαλάσσωσα;”».

To ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Ο Μεξικανός” το 2001. Και οι δύο είχαν σχέσεις εκείνη την εποχή, καθώς η Τζούλια ήταν αρραβωνιασμένη με τον Μπέντζαμιν Μπάτον, και ο Ντανιέλ ήταν παντρεμένος με τη make-up artist Βέρα Στάιμπεργκ. Αφού ξεκαθάρισαν με τους άλλους ανθρώπους, ο γάμος τους έγινε στις 4 Ιουλίου 2002 στο ράντσο της Ρόμπερτς στο Νέο Μεξικό. Έκτοτε είναι αχώριστοι.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024