Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατεχόμενα: Διώκουν δημοσιογράφο που αποκάλυψε τη δράση θρησκευτικών ταγμάτων

Κατεχόμενα: Διώκουν δημοσιογράφο που αποκάλυψε τη δράση θρησκευτικών ταγμάτων

«Αν γίνει αποδεκτή η αγωγή, θα γλεντήσουμε πολύ. Πρώτα δικηγόρε θα μας εξηγήσεις πώς τυγχάνουν εκμετάλλευσης μικρά παιδιά στις εστίες» αναφέρει η δημοσιογράφος Αϊσιεμντέν Ακίν, στα κατεχόμενα.

Αγωγή καταχωρήθηκε εναντίον της δημοσιογράφου της ιστοσελίδας Bugün Kıbrıs, Αϊσιεμντέν Ακίν (φωτογραφία, επάνω, μαζί με το δημοσίευμα, από bugunkibris.com), στα κατεχόμενα, που έβγαλε φωτογραφίες και δημοσίευσε είδηση περί ύπαρξης «εστιών θρησκευτικών ταγμάτων» στις οποίες συγκεντρώνονται άτομα κάτω των 18 ετών από αγνώστους και τους γίνεται εκπαίδευση αδιευκρίνιστου περιεχομένου.

«Θα μας εξηγήσεις πώς τυγχάνουν εκμετάλλευσης μικρά παιδιά στις εστίες»

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Αβρούπα γράφει ότι με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τίτλο «Θα λογαριαστούμε στο δικαστήριο με τους οπαδούς του δόγματος», η Ακίν αναφέρει πως μετά τη δημοσίευση της εν λόγω είδησης, δικηγόρος με τα αρχικά RSS πήγε στην «αστυνομία» και προέβη σε καταγγελία και η «αστυνομία» κίνησε «αγωγή» εναντίον της.

«Αν γίνει αποδεκτή η αγωγή, θα γλεντήσουμε πολύ. Πρώτα δικηγόρε θα μας εξηγήσεις πώς τυγχάνουν εκμετάλλευσης μικρά παιδιά στις εστίες, οι οποίες ανήκουν στον Σύνδεσμο Βοήθειας σε Μαθητές που βρίσκονται στην Ηλικία Εκπαίδευσης! Θα εξηγήσεις τι εξυφαίνεται σ’ εκείνες τις εστίες» ανέφερε η Ακίν.

Είσαι και ο «Ιμάμης»

Πρόσθεσε ότι ο εν λόγω δικηγόρος απέστειλε στην ιστοσελίδα απειλητική επιστολή την οποία όμως δεν δημοσίευσε.

«Θ’ αναφέρεις τι κάνετε στις εστίες του συνδέσμου που αποκαλύψαμε! Επιπλέον, δεν είσαι μόνο δικηγόρος, είσαι και ο ‘Ιμάμης της Λεύκας’, του συνδέσμου που υπάγεται στο τάγμα Σουλεϊμαντζί! Πρώτα θα αποκαλύψεις τις σχέσεις σου με αυτό το τάγμα!

»Θα εξηγήσεις πώς γνωστοποίησες στην αστυνομία τον αριθμό εγγραφής του οχήματός μου που πήρες από την κάμερα του συνδέσμου που μπήκαμε και πώς απέκτησες πρόσβαση στο όνομά μου και στον αριθμό τηλεφώνου μου. Είμαστε δημοσιογράφοι, εργαζόμαστε για το κοινό. […] Θα λογαριαστούμε» συμπλήρωσε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024