Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρθελίνο: «Δεν θα κάνω πολλές αλλαγές»

Μαρθελίνο: «Δεν θα κάνω πολλές αλλαγές»

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό τον οποίο χαρακτήρισε ανταγωνιστικό προσθέτοντας επίσης πως δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (30/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League με τον Μαρθελίνο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός τεχνικός φάνηκε πολύ προσεκτικός στα λόγια στα οποία τόνισε πως το «τριφύλλι» είναι μία ανταγωνιστική ομάδα αλλά και ότι έχει συνηθίζει να κερδίσει. Όσον αφορά το αγωνιστικό ανέφερε πως δεν θα κάνει πολλές αλλαγές και πως οι Σόρλοθ-Σουάρεθ δεν θα είναι διαθέσιμος. Από την άλλη τελευταία στιγμή θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση των Κοκλέν και Γκαμπιά.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε πολλές αλλαγές αύριο, γιατί όπως γνωρίζετε, η νίκη σημαίνει και μαθηματικά πρόκριση. Επομένως ό,τι μπορείς να πετύχεις σήμερα, μην το αφήνεις γι’ αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε να κερδίσουμε βάζοντας τη μία ή την άλλη ομάδα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να το πράξουμε, έχοντας απέναντί μας μία ομάδα που έχει συνηθίσει να κερδίζει. Μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, πρωτοπόρος.

Μας απέκλεισε όταν προπονούσα άλλη ομάδα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας κι έχουμε έξτρα κίνητρο, γιατί εκεί χάσαμε με 2-0 και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε. Ψάχνουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προκριθούμε.

Περιμένω ένα περίπλοκο παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να κερδίζει και είναι πάντα δύσκολο για τους αντιπάλους να σε κερδίσουν. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, με καλούς παίκτες, με προπονητή από την περασμένη σεζόν και με ξεκάθαρες ιδέες για το παιχνίδι του. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Παίζουμε στο γήπεδό μας, πρέπει να επιτεθούμε, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Στο La Cerámica, η ομάδα σε όλη τη διοργάνωση και συνολικά στη σεζόν, δεν τα πηγαίνει πολύ καλά.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα που μας βαραίνουν και στη συνέχεια να παίξουμε με αποφασιστικότητα. Πιστεύω ότι ανακτώντας την τόλμη και την αποφασιστικότητά του κάθε παίκτη προς όφελος της ομαδικότητας, είναι αυτό που θα μας δώσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι και θα μας φέρει πιο κοντά στις νίκες απ’ ό,τι μέχρι τώρα. Αν καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε ή να βελτιώσουμε αυτό που κάναμε με την Οσασούνα στο δεύτερο ημίχρονο, θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024