Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αρτέτα: «Αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο θα πρέπει να βρίσκεται η Άρσεναλ»

Αρτέτα: «Αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο θα πρέπει να βρίσκεται η Άρσεναλ»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για το ματς της Άρσεναλ με τη Λανς.

Η Άρσεναλ χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για να προκριθεί και τυπικά στα νοκ άουτ του Champions League, όπου θα πρέπει να βρίσκεται σταθερά ως κλαμπ, όπως δήλωσε ο προπονητής των «κανονιέρηδων» Μικέλ Αρτέτα.

Οι Λονδρέζοι έχουν νικήσει τα τρία απ’ τα τέσσερα παιχνίδια στον 2ο όμιλο και ψάχνουν πλέον ένα θετικό αποτέλεσμα με τη Λανς για να «σφραγίσουν» την παρουσία τους στους «16». «Δεν είναι εύκολο να προκριθείς από τον όμιλο. Πρέπει να ιδρώσεις και να δώσεις πολλά στα παιχνίδια για να κερδίσεις» τόνισε ο Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Με κάνει περήφανο και με κάνει να νιώθω ότι αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο πρέπει να είναι αυτός ο σύλλογος. Επιστρέψαμε στην Ευρώπη για να γίνουμε ο σύλλογος που θέλουμε να είμαστε. Για να πούμε σε όλους ότι έχουμε επιστρέψει στον τρόπο που θέλουμε να είμαστε».

Ο Φάμπιο Βιεϊρά δεν ήταν στην προπόνηση της Άρσεναλ την Τρίτη και ο Αρτέτα επιβεβαίωσε ότι ο Πορτογάλος μέσος θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες.

«Ένιωσε μία ενόχληση. Τον στείλαμε να δει έναν ειδικό και η συμβουλή του ήταν να κάνει μια επέμβαση στη βουβωνική χώρα, κάτι που έγινε τη Δευτέρα. Περιμένουμε να μείνει εκτός για εβδομάδες τώρα».

Η μοναδική ήττα της Άρσεναλ στο φετινό Champions League ήρθε στη Λανς (2-1) σε ένα ματς όπου ο Μπουκάγιο Σάκα έφυγε νωρίς από το γήπεδο τραυματισμένος. Ο Αρτέτα είχε πάντως μόνο επαινετικά λόγια να πει για τον 22χρονο Άγγλο διεθνή.

«Σε όλα τα ματς είναι… σημαδεμένος, γιατί είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες μας και οι ομάδες το γνωρίζουν αυτό και προσπαθούν να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο. Αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που έκανε σε αυτά τα πέντε χρόνια είναι αξιοσημείωτο στην ηλικία του.

Όταν κοιτάξεις τα στατιστικά του και πόσο συνεπής ήταν, είναι πολύ σπάνιο να το βρεις αυτό στην ηλικία του, ειδικά σε αυτές τις θέσεις σε κορυφαίους συλλόγους. Είναι μεγάλο κομπλιμέντο για αυτόν».

Οσο για τον στόχο της Άρσεναλ στο ματς με τη Λανς; «Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή του ομίλου και υπάρχει η ευκαιρία για εμάς αύριο, απέναντι σε μια ομάδα που προκαλεί προβλήματα και που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει, οπότε έχουμε το σωστό κίνητρο για να το όπως όπως πρέπει…».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024