Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γυναικείες τσάντες: Οι αγαπημένες μας τάσεις για τον χειμώνα του 2024

Γυναικείες τσάντες: Οι αγαπημένες μας τάσεις για τον χειμώνα του 2024

Είναι απαραίτητες και λειτουργικές για κάθε look και στιγμή της ημέρας. Αυτές είναι οι καλύτερες γυναίκες τσάντες που θα κρατήσουμε τον φετινό χειμώνα.

Πρωινή ή βραδινή; Μικρή ή μεγάλη; Χειρός ή ώμου; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες επιλογές που έχουμε για τις τσάντες που κρατάμε καθημερινά σε κάθε μας έξοδο ή υποχρέωση. Μας κρατούν οργανωμένες, χωράνε τα απολύτως απαραίτητα  (είτε πρόκειται για την ατζέντα μας είτε απλώς για το κραγιόν και το πορτοφόλι μας), προσθέτουν στυλ και μας ανανεώνουν.

Εντυπωσιακά και ανατρεπτικά σχέδια αλλά και διαφορετικές χρώματα κυριαρχούν στις φετινές τάσεις για τις τσάντες που θα κρατάμε όλο τον χειμώνα.

Τσάντες σε κόκκινο

Οι τσάντες ώμου σε κόκκινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις πιο festive εμφανίσεις ακόμα κι εάν πάτε στην δουλειά. Είναι ευρύχωρες και μεγάλες για να μπορείτε να τα χωράτε όλα ενώ ταιριάζουν με κάθε σύνολο και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Εάν το φωτεινό κόκκινο δεν ταιριάζει στη χρωματική σας παλέτα, τότε μπορείτε να κινηθείτε σε πιο σκούρους μπορντό τόνους, που και πάλι θα τραβήξουν τα βλέμματα. Οι αλυσίδες στο χερούλι μπορούν να κάνουν τη διαφορά ενώ οι απλές γραμμές στον σχεδιασμό της δίνουν πιο σικ τόνο.

All day τσάντες

Ταιριάζουν με κάθε outfit και μπορείτε να τις κρατάτε από το πρωί που θα πάτε στην δουλειά έως το βράδυ που θα συναντήσετε τους αγαπημένους σας για φαγητό, δίχως να χρειαστεί να αλλάξετε.

Η γυναικεία τσάντα από την Nolah, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ώμου αλλά και χιαστί και είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Σε πράσινο χρώμα και με χρυσές λεπτομέρειες, αποτελεί το must-have αξεσουάρ για κάθε μέρα.

Εάν θέλετε να κινηθείτε σε πιο κλασικούς τόνους, τότε μπορείτε να επιλέξετε το καφέ ή το ταμπά, που παραμένει διαχρονικά κομψό και στιλάτο. Η Τσάντα Ώμου & Χειρός Legato Largo είναι ιδανική για να έχετε πάντα μαζί σας τα απαραίτητα και φυσικά δεν θα περάσετε απαρατήρητη.

Έχει ένα ενιαίο χώρο με ένα εσωτερικό τσεπάκι που κλείνει με φερμουάρ ,καθώς και ένα εξωτερικό για μικροαντικείμενα. Διαθέτει και λουράκι για τον ώμο.

Για τις βραδινές σας εμφανίσεις

Η τσάντα Envie Shoes είναι ιδανική για κάθε βραδινή έξοδο, χάρη στον κομψό της σχεδιασμό που συνδυάζει το μαύρο χρώμα με την χρυσή λεπτομέρεια στην αλυσίδα. Ένα βολικό pouch από συνθετικό δέρμα που χωράει τα πάντα.

Θα βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε γυναικείες τσάντες ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, τώρα και για λίγες ημέρες ακόμα με ΚΑΘΕ σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε παιδικά και βρεφικά.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024