Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Twillight»: Οι ηθοποιοί που θα επέλεγε η σκηνοθέτιδα της ταινίας για πιθανό remake

«Twillight»: Οι ηθοποιοί που θα επέλεγε η σκηνοθέτιδα της ταινίας για πιθανό remake

Η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνίστησαν στην ρομαντική ταινία φαντασίας.

Η σκηνοθέτιδα της κινηματογραφικής σειράς «Twilight», Κάθριν Χάρντγουικ, αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί πιστεύει ότι θα ήταν οι «τέλειοι» αντικαταστάτες για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε remake της ταινίας.

Να θυμίσουμε ότι η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνίστησαν ως Μπέλα Σουάν και Έντουαρντ Κάλεν στις ρομαντικές ταινίες φαντασίας που βασίζονται στη δημοφιλή σειρά βιβλίων με βρικόλακες της Στέφανι Μέγιερ. Μάλιστα ως κινηματογραφικό ζευγάρι έκανε μεγάλη επιτυχία καθώς απέσπασε 35,7 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής.

Μέχρι τις 30 Μαΐου 2009, η ταινία είχε αποσπάσει 382.133.300 δολάρια στο παγκόσμιο box office και 148.771.132 δολάρια σε DVD μόνο στην Βόρεια Αμερική.

Ενδεχόμενο remake

Κατά τη διάρκεια πρόσφατου επεισοδίου του podcast του Τζος Χόροβιτς «Happy Sad Confused», η Χάρντγουικ είπε ότι η Τζένα Ορτέγκα και ο Τζέικομπ Ελόρντι «θα ήταν τέλειοι» ως Μπέλα και Έντουαρντ, αν γυριζόταν ποτέ ένα remake.

«Εννοώ, είναι καταπληκτικός. Μάλλον θα ήταν ο Έντουαρντ σήμερα» είπε η Χάρντγουικ για τον 26χρονο Αυστραλό ηθοποιό. «Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί πολύ ωραίοι νέοι ηθοποιοί σήμερα. Φυσικά, μόλις ανέφερες τη Τζένα Ορτέγκα, είναι καταπληκτική», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χάρντγουικ αποκάλυψε ότι ο Πάτινσον παραλίγο να μην επιλεγεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του 2008, επειδή οι υπεύθυνοι του στούντιο είχαν ενστάσεις για τα φυσικά του χαρακτηριστικά.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024