
Δανάη Μπάρκα: «Είχε θέματα μαζί μου και λάμβανα ανώνυμα μηνύματα»
«Αντιλήφθηκα ότι είναι η ίδια από άλλους λογαριασμούς»
Η Δανάη Μπάρκα περιέγραψε τη δική της ιστορία με γνωστή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, που «άνοιξε» μέτωπα μαζί της, μέσω μηνυμάτων από ψεύτικους λογαριασμούς.
Η παρουσιάστρια είπε στον τηλεοπτικό αέρα του «Πάμε Δανάη», ότι: «Μια παρουσιάστρια είχε με εμένα τις διαφωνίες της, τα θέματά της… Τη μέρα που δημιουργήθηκε η εν λόγω παρεξήγηση, όχι δημόσια, άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς, τέσσερα ήταν, που έλεγαν πράγματα που μόνο άνθρωπος της τηλεόρασης μπορεί να έχει αυτή την ορολογία».
Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν μπορεί, δηλαδή, η γειτόνισσά μου να μου στείλει μήνυμα και να μου πει “η ζώνη αυτό, ο τάδε άνθρωπος” με επίθετα και με ονόματα, σκαλέτες, ονόματα, ζώνες».
Τέλος, η Δανάη Μπάρκα είπε ότι: «Αυτό συνέβη δύο ώρες μετά την παρεξήγηση, μου ήρθαν τέσσερα μηνύματα. Προφανώς και αντιλήφθηκα ότι είναι η ίδια από άλλους λογαριασμούς, ή φίλες της ή άνθρωποι του περιβάλλοντός της που έχουν πολλούς λογαριασμούς».
Δείτε το απόσπασμα
- Αλεξανδρούπολη: Τη ζωή τους έχασαν δύο λουόμενοι από τη Βουλγαρία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Σαντορίνη: Νεκρή βρέθηκε 62χρονη τουρίστρια σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου
- «Μαφία της Κρήτης»: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της – Απειλές και ξυλοδαρμοί
- ΕΛΑΣ για την επίθεση στις Γυναικείες Σπουδές: Πλήγμα στην επιστήμη και στην ίδια τη Δημοκρατία
- Πριν το Sex and the City, ο Τζέισον Λιούις αναγκαζόταν να κοιμάται όπου βρει και να κλέβει ψωμί



