Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων της Δανάης Μπάρκα – Η εντυπωσιακή τούρτα και οι επώνυμοι καλεσμένοι
Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκλεισε τα 31 της χρόνια και το γιόρτασε με τους καλούς της φίλους.
Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά της η Δανάη Μπάρκα, η οποία έγινε 31, και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων, όπου κάλεσε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους για να γιορτάσουν όλοι μαζί.
Η παρουσιάστρια του Mega διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων, όπου κάλεσε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Η παρουσιάστρια πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ, χορεύοντας και πίνοντας με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η Μαρία Μπεκατώρου, η ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αλλά και η ομάδα της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».
Στο πλευρό της ήταν φυσικά η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου. Το παρών έδωσαν, επίσης, παρουσιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Αρης Καβατζίκης, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Τίμος Ζαχαράτος, η Νόνη Δούνια, ο Κώστας Τσουρός και άλλοι.
Δείτε το βίντεο:
Για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Σε ασημί παγιετένιο υλικό, τράβηξε τα βλέμματα με τα κρόσσια του. Μάλιστα, η παρουσιάστρια το συνδύασε με κρίκους και στέκα στο ίδιο χρώμα και ήταν ακόμα πιο λαμπερή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Πικέρμι: Μετωπική σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός μηχανής
- Βουλή: Το βαρύ κλίμα στη ΚΟ της ΝΔ, η αβεβαιότητα και οι αντιπαραθέσεις για τις άρσεις ασυλίας των «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Μαΐου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442