Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: «Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming»

Δανάη Μπάρκα: «Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming»

Η Δανάη Μπάρκα βρίσκει υπερβολικό όλο αυτό που γίνεται με το body shaming, συμφωνώντας με όσα δήλωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Σύμφωνη με τα όσα είπε ο Νίκος Βέρτης στις δηλώσεις του για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», είναι και η Δανάη Μπάρκα.

Ακούγοντας τα όσα είπε ο τραγουδιστής, η Δανάη Μπάρκα συμφώνησε μαζί του, τονίζοντας πως θεωρεί «υπερβολή» όλο αυτό που γίνεται με το body shaming.

«Θεωρώ ότι εμείς κάνουμε τις λέξεις να έχουν ρατσιστική χροιά… Ένα τραγούδι με τέτοια μελωδία, που δεν είναι ένα τραγούδι που βρίζει τους ανθρώπους ή λέει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι έτσι. Είναι μια λέξη ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες. Και το λέω εγώ που θα μπορούσα όντως να είμαι από την αντίπερα όχθη.

Παρ’ όλα αυτά, μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Το να περιγράφεις έναν άνθρωπο δεν είναι βρισιά, το να λες ‘θέλω να εξαφανιστούν όλες οι χοντρές’, αυτό ναι, είναι μίσος» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Ο Νίκος Βέρτης για το body shaming

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το body shaming και τον ρατσισμό κάθε μορφής.

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα την διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω είμαι χοντρός. Μια λέξη έχει την ερμηνεία που της δίνεις. Δεν θα ξεχάσω που στην Ολλανδία με αποκαλούσαν ‘’Έλληνα’’ όταν ήθελα να με προσβάλουν. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει, αν δω κάτι που δεν μου αρέσει κάτι δεν θα το κρίνω».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024