Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την τηλεόραση, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την τηλεόραση, με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» να προχωρά σε μια αποκάλυψη για τη συνάδελφό της.

«Οι άνθρωποι και τα στελέχη των καναλιών παίζουν μεγάλο ρόλο στο τι θα πιστέψουν και σε ποιον θα δώσουν χώρο και χρόνο προκειμένου να δουν κάτι. Οι εποχές είναι πολύ διαφορετικές. Πλέον δεν είμαστε στα παλιά χρόνια που ήταν άλλο το κοινό και ποσοτικά όχι μόνο ποιοτικά.

Έβαλα τα κλάματα κανονικά και ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μου έστειλε ένα απίστευτα στηρικτικό μήνυμα και μου τόνιζε κάνε υπομονή. Δούλεψε, μάθε τη δουλειά, μην επαναπαυτείς αλλά κάνε υπομονή

Τώρα πια υπάρχουν τα social media, τα sites. Η πληροφορία σκορπίζεται με άλλο τρόπο αλλά είναι πολύ σημαντικό να έχει κάποιος υπομονή κατά τη γνώμη μου. Και η Ζήνα θέλω να σας πω που δεν θα το ξεχάσω ποτέ είχε στηρίξει πολύ την προσπάθεια. Ήταν ο πρώτος άγνωστος γιατί προσωπικά δεν γνωριζόμασταν που ξαφνικά άνοιξα το κινητό μου τη δεύτερη μέρα της εκπομπής την πρώτη πρώτη χρονιά και είδα ένα μακροσκελές κείμενο. Έβαλα τα κλάματα κανονικά και ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μου έστειλε ένα απίστευτα στηρικτικό μήνυμα και μου τόνιζε κάνε υπομονή. Δούλεψε, μάθε τη δουλειά, μην επαναπαυτείς αλλά κάνε υπομονή και κάποια θετικά στοιχεία που έβλεπε.

Είναι σημαντικό ειδικά στην περίοδο που επικρατεί και καραδοκεί το political correct πια, όχι ότι πάμε με το political correct μόνο, αλλά είναι σημαντικό όταν βλέπουμε ότι πλέον εν έτει 2023 προσπαθούμε όλοι να καλλιεργήσουμε μια μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και βλέπουμε βίντεο από παλιά καλή τηλεόραση και λέμε παναγία μου… Είναι πάρα πολύ σημαντικό και από τα κανάλια και από όλους μας που φέρουμε μια ευθύνη να σκεφτόμαστε ότι αυτά μένουν, το ότι έχουμε ένα βήμα πρέπει να σεβαστούμε τον κόσμο που μας βλέπει και κυρίως τον εαυτό μας. Είναι σημαντικό πλέον τουλάχιστον», σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024