Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεύμα στην Καστέλλα, ποτό στου Ψυρρή

Γεύμα στην Καστέλλα, ποτό στου Ψυρρή

Από ραντεβού σε ραντεβού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα.

Βαρύ πρόγραμμα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα το μεσημέρι συνέφαγε με τον Νίκο Κοτζιά, το απόγευμα πήγε στην πρεσβευτική κατοικία, και το βράδυ για ποτό με τη Νεολαία του κόμματος.

Στάση πρώτη, στάση δεύτερη, στάση τρίτη

Πρώτη στάση για τον Στέφανο Κασσελάκη η ψαροταβέρνα στην Καστέλλα και η συνάντηση με τον επικεφαλής της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ Νίκο Κοτζιά.

Οι δύο άνδρες έχουν συγκλίνει πολιτικά το τελευταίο διάστημα, κάτι που φάνηκε και από την απαντητική επιστολή του Στέφανου Κασσελάκη στον Νίκο Κοτζιά. Στο πλαίσιο αυτό διαφαίνεται ότι στην ατζέντα της Κουμουνδούρου τα ελληνοτουρκικά και τα διεθνή βρίσκονται πλέον σε υψηλή θέση.

Δεύτερη στάση η πρεσβευτική κατοικία. Ο Στέφανος Κασσελάκης  συναντήθηκε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εξέφρασε τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την ενέργεια.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι οι στρατηγικές – αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να αναπτύσσονται σε αμοιβαία επωφελή βάση, με απτή στήριξη των θέσεων της Ελλάδας, οι οποίες βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, καθώς και της άμυνάς της.

Τρίτη στάση στου Ψυρρή και στο Dos Gardenias. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία για ένα χαλαρό ποτάκι με τα μέλη και με τον νέο γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας, Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο.

Ακολούθησε ομαδική φωτογραφία σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024