Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Κασσελάκη-Τσούνη: Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και ενεργειακά στο επίκεντρο

Συνάντηση Κασσελάκη-Τσούνη: Ελληνοαμερικανικές σχέσεις και ενεργειακά στο επίκεντρο

Η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τζορτζ Τσούνη πραγματοποιήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία το απόγευμα

Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εξέφρασε τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την ενέργεια.

«Να στηριχθούν οι προσπάθειες του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες»

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι οι στρατηγικές – αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να αναπτύσσονται σε αμοιβαία επωφελή βάση, με απτή στήριξη των θέσεων της Ελλάδας, οι οποίες βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, καθώς και της άμυνάς της.

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε την ανάγκη να στηριχθούν οι προσπάθειες του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες για τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ειρήνη στη βάση του διεθνούς δικαίου, καθώς και για άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα.​

Η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζορτζ Τσούνη πραγματοποιήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην 7η Απονομή των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024