
Τιμάει τους πρώτους εθελοντές γιατρούς ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού τιμάει τους πολίτες του που προσέφεραν στην τοπική κοινωνία.
Αυτή τη χρόνια ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, στις «Ημέρες Περικλέους» θα τιμήσουν δυο ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στην πόλη.
Τους πρώτους εθελοντές γιατρούς των δημοτικών πολυιατρείων.
Θα τιμηθούν για την κοινωνική και εθελοντική τους προσφορά:
Ο Παναγιώτης Δεμερτζής, Πνευμονολόγος, Φυματιολόγος, π. Διευθυντής της 9ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και
Ο Ευάγγελος Σταθογιάννης Ιατρός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών, τ. Διευθυντής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
Η εκδήλωση αναγνώρισης της προσφοράς των δυο ανδρών στα κοινά της πόλης και συνολικά στην κοινωνία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:00 – Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης – Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, κτίριο «Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη».
Η σημασία της δράσης αυτής

Οι τοπικές κοινωνίες είναι ο πυρήνας της χώρας. Ο κάθε Δήμος είναι η ραχοκοκαλιά της Ελλάδας. Ο κάθε Δήμαρχος αποτελεί το πρόσωπο που με την πολιτική που ασκεί εμπνέει και καλλιεργεί πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στην τοπική κοινωνία που διοικεί.
Όταν ο πρώτος πολίτης του κάθε Δήμου, ξέρει να αναγνωρίζει την συνεισφορά των μελών της κοινωνίας στην ευμάρεια του συνόλου, τότε αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Θελημένα ή άθελα του μάλιστα, κινητοποιεί την τοπική κοινωνία και δημιουργεί κοινωνικά πρότυπα για τους νεότερους.
*Στις φωτογραφίες τα δυο τιμώμενα πρόσωπα
- Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη στην Ρόδο, βρέθηκαν ζυγαριές και 4.265 ευρώ
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ
- Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη – Ποιος ο λόγος
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
- ΗΠΑ: Η κατάρριψη των δύο μαχητικών από το Ιράν δοκιμάζει το αφήγημα της αμερικανικής αεροπορικής κυριαρχίας
- LIVE: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός
