Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέλος η σεζόν για τον διαιτητή Μπριχ: Υπέστη ρήξη χιαστού

Τέλος η σεζόν για τον διαιτητή Μπριχ: Υπέστη ρήξη χιαστού

Τέλος η σεζόν για τον Γερμανό διαιτητή Φέλιξ Μπριχ, που υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Στουτγκάρδη.

Ιδιαίτερα σοβαρός φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος το περασμένο Σάββατο, διηύθυνε την αναμέτρηση της Bundesliga, ανάμεσα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και την Στουτγκάρδη, που έληξε με νίκη 2-1 των φιλοξενούμενων.

Αυτή ήταν η 344η αναμέτρηση που «σφύριξε» ο Γερμανός διαιτητής στην πολυετή καριέρα του και όπως όλα δείχνουν δεν ήταν και ιδιαιτέρως «γούρικη».

Σοβαρός τραυματισμός για τον Μπριζ

Λίγο μετά το 25ο λεπτό του αγώνα, ο 48χρονος ρέφερι γονάτισε σφαδάζοντας από τους πόνους στο δεξί γόνατο και όπως δήλωσε αργότερα στο «Sky», φοβάται ότι υπέστη ρήξη χιαστού. Μετά τις πρώτες βοήθειες, ο Μπριχ συνέχισε να διευθύνει την αναμέτρηση, αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον 4ο διαιτητή του αγώνα, Πάτρικ Σβένγκερς.

Πόσο θα μείνει εκτός δράσης

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη διάγνωση, αλλά ο Μπριχ εξέφρασε φόβους ότι πρόκειται για ρήξη χιαστού, εκτίμηση που εάν επαληθευθεί θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για αρκετούς μήνες.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 30 Οκτωβρίου 2023, ο Μπριχ «σφύριξε» στο ντέρμπι της Super League, που έγινε στην «Opap Arena» μεταξύ τηα ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και έληξε με νίκη 2-0 της αθηναϊκής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ΜΜΕ στη Γερμανία αναφέρουν ότι αν ο Μπριχ χρειαστεί πάνω από 7-8 μήνες για να επανέλθει δεν αποκλείεται να σταματήσει να σφυρίζει στη σπουδαία καριέρα του.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024