Τι θα γίνει με τον διαιτητή του ντέρμπι: Η αναχώρηση του Μπριχ και η υποχρέωση του Μπένετ
Η 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League αναβλήθηκε και πλέον προκύπτει σημαντικό ζήτημα με τον διαιτητή του ντέρμπι αλλά και με εκείνον του Άρης-ΑΕΚ.
Τα κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού οδήγησαν σε αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League και αυτή η εξέλιξη δημιουργεί πρόβλημα με τον διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Φέλιξ Μπριχ, που είχε οριστεί να σφυρίξει το παιχνίδι, έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στη Γερμανία στις 8.05 το πρωί της Δευτέρας. Κάτι που σημαίνει ότι ο Στιβ Μπένετ θα πρέπει πιθανότατα να βρει άλλον διαιτητή όταν οριστεί ξανά το ματς.
Αν δεν μπορεί ο ίδιος ο Μπριχ τότε θα πρέπει να βρεθεί άλλος ξένος και ελίτ διαιτητής. Επίσης, η αναβολή δίνει χρόνο στην ΚΕΔ να βρει ξένο διαιτητή και για το Άρης-ΑΕΚ όπου είχε βάλει τον Φωτιά.
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442