Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Όταν ο Γουίλιαμ δεν απαντούσε στον Χάρι

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Όταν ο Γουίλιαμ δεν απαντούσε στον Χάρι

Οι σχέσεις των αδερφών οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο μετά την κυκλοφορία της εκρηκτικής αυτοβιογραφίας του χάρι με τίτλο«Spare».

Οι σχέσεις του 39χρονου πρίγκιπα Χάρι με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ βρίσκονται σε άσχημο σημείο, αφότου οι Σάσεξ αποφάσισαν να απέχουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020. Μάλιστα τα δύο αδέρφια φαίνεται ότι ούτε στο θάνατο της γιαγιάς τους κατάφεραν να αμβλύνουν τις διαφορές μεταξύ του, ώστε να μην υπάρχει ένταση.

Τι συνέβη πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελιβάβετ

Ο δημοσιογράφος Omid Scobie, που θεωρείται ο ανεπίσημος εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο βιβλίο του με τίτλο «Endgame», το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο στη Βρετανία παρουσιάζει νέες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, ο Γουίλιαμ δεν απαντούσε στα μηνύματα του μικρότερου αδελφού του, καθώς εκείνος προσπαθούσε να κανονίσει το ταξίδι του για τη Σκωτία για να προλάβει να αποχαιρετίσει τη γιαγιά τους, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η κόντρα καλά κρατεί

Το νέο βιβλίο με αποκαλύψεις

Αναπάντητες κλήσεις

«Ο Γουίλιαμ τον αγνόησε», δηλώνει πηγή από τη βασιλική οικογένεια στον δημοσιογράφο, σύμφωνα με απόσπασμα του επίμαχου βιβλίου. «Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε να δει τον αδελφό του».

Ο Χάρι, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, αναγκάστηκε να ναυλώσει ένα ιδιωτικό αεροσκάφος έναντι 30.000 δολαρίων, ενώ την ίδια ώρα ο Γουίλιαμ πετούσε μαζί με τον θείο τους, πρίγκιπα Έντουαρντ και τη σύζυγό του, Σόφι, με άλλο τζετ προς τη Σκωτία.

Ο πρίγκιπας Χάρι αγνοούσε ότι η γιαγιά του είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή, όταν απογειώθηκε το αεροσκάφος του, ενώ τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τον θάνατο της βασιλίσσας, ενώ εκείνος ήταν εν πτήσει.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024