Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη (pic)

Η 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη «αποστολή» στο «Κλ.Βικελίδης» κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Λίγα λεπτά πριν την σέντρα (20:30) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει το τριφύλλι κόντρα στο σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Με Μαντσίνι, Βέρμπιτς και Ιωαννίδη στην επίθεση το Τριφύλλι.

Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Σένκεφελντ και Μλαντένοβιτς στην τετράδα της άμυνας. Αράο, Τσέριν, Μπερνάρντ θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τους Βέρμπιτς, Μαντσίνι και Ιωαννίδη στην επίθεση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Άρης: Με Ζουλ, Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ζουλ επιστρέφει στο βασικό σχήμα του Άρη μετά από τρεις μήνες, περίπου, στο σημερινό (26/11, 20.30) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Καμερουνέζος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου. Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Οντουμπάζιο, που αποθεραπεύτηκε και ο Φαμπιάνο που εξέτισε την ποινή του.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Βερτστράτε θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Παναγίδης στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρδο, Μενέντες, Κάρλσον, Σαμόρα και Χριστοδουλόπουλος.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024