Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λίντα Εβανγκελίστα: «Δεν έκανα κάτι κακό» - Για τις επεμβάσεις που της στοίχισαν την ομορφιά

Λίντα Εβανγκελίστα: «Δεν έκανα κάτι κακό» – Για τις επεμβάσεις που της στοίχισαν την ομορφιά

«Δεν το έχω ξεπεράσει απολύτως, αλλά δουλεύω σκληρά, προκειμένου να αφήσω πίσω μου την ενοχή και την ντροπή»

Έχει υπάρξει ένα από τα πιο ιδιαίτερα, ξεχωριστά και χαρακτηριστικά πρόσωπα της μόδας. Η εμβληματική Λίντα Εβανγκελίστα, εκτός από την ασύλληπτη φιγούρα της που έκανε θραύση στις πασαρέλες και στα εξώφυλλα κυρίως των ΄90s, εκείνο που τη διαφοροποιούσε ήταν τα εξωτικού συνδυασμού χαρακτηριστικά της, με τις έντονες γραμμές, τα ισχυρά ζυγωματικά και τα μάτια από άλλο… γαλαξία.

Ένα πρόσωπο που αρκούσε για να απογειώσει την καριέρα της. Αυτό το ίδιο πρόσωπο που «θυσίασε» στο βωμό της διατήρησης της νεότητάς της, επιχειρώντας μια επέμβαση η οποία αποδείχθηκε τρομερά επώδυνη για την ίδια σε πολλαπλά επίπεδα.

«Η ζωή είναι καλύτερη χωρίς καθρέφτες» υποστηρίζει πλέον η Εβανγκελίστα

Στον βωμό της νεότητας και της… κρυοπλαστικής η ομορφιά της

Πόνεσε σωματικά, η επέμβαση απέτυχε, της στοίχισε την ομορφιά, εκείνη τη θρυλική αρμονία του προσώπου της και την άφησε με απογοήτευση, ψυχικό τραύμα και τόση δημόσια έκθεση. Δεν… κατείχε πλέον το πρόσωπό της.

Όπως δήλωσε το σούπερ τοπ μόντελ στους «The Sunday Times», «Δεν το έχω ξεπεράσει απολύτως, αλλά δουλεύω σκληρά, προκειμένου να αφήσω πίσω μου την ενοχή και την ντροπή».

Στα 58 της χρόνια, έχει γνωρίσει τόση δόξα, αποθέωση και αναγνώριση στο παρελθόν που είναι σαν να πληρώνει τώρα ένα βαρύ και άδικο «τίμημα» για την ομορφιά που απόλαυσε και σκόρπισε παλιότερα γύρω της.

Ωστόσο, η ίδια βιώνοντας την πίεση όλων των εντυπωσιακών γυναικών που η εκάστοτε βιομηχανία του θεάματος ή του μόντελινγκ δεν θέλει να τις βλέπει να γερνούν, υπέκυψε στον πειρασμό για επέμβαση στο πρόσωπό της και ακολούθησε την κρυοπλαστική.

Οι υποσχέσεις που της δόθηκαν, δεν είχαν κανένα αντίκρισμα στη πραγματικότητα και η ίδια βρέθηκε απομονωμένη να βιώνει τον πόνο της κακοποίησης του προσώπου της που έθεσε σε κίνδυνο και την υγεία της.

«Το πώς οι άνθρωποι νιώθουν για μένα ακόμη με ενοχλεί λίγο, αλλά κάποτε με ενοχλούσε πολύ»

Έχει υπάρξει ένα από τα εμβληματικότερα πρόσωπα της μόδας

Βίαια και μόνιμα παραμορφωμένο πρόσωπο

Έμεινε «μόνιμα και βίαια παραμορφωμένη», όπως υποστηρίζει η ίδια. Αυτή η ιστορία εκτυλίχθηκε τον Αύγουστο του 2015 και τον Φεβρουάριο του 2016 και στη συνέχεια ακολούθησε η προσφυγή της στη δικαιοσύνη.

Όπως αποκαλύπτει στην τωρινή της συνέντευξη, η Λίντα Εβανγκελίστα, μόλις έχει καταφέρει να μην κρατάει κακία στον εαυτόν της πλέον.

Η Καναδή, πάλαι ποτέ ιέρεια της μόδας και της ομορφιάς, λέει «Το πώς οι άνθρωποι νιώθουν για μένα ακόμη με ενοχλεί λίγο, αλλά κάποτε με ενοχλούσε πολύ. Ξέρω ότι δεν έκανα κάτι άσχημο. Για πολύ καιρό όμως το νόμιζα… Δεν θα αφήσω να μου καταστρέψει τη ζωή. Δεν θα είχα απομονωθεί, εάν ήξερα πόσοι πολλοί άνθρωποι θα ενδιαφέρονταν για μένα».

Διεκδίκησε διά της δικαστικής οδού 50 εκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία αισθητικής που ευθύνεται για τη ζημιά στο πρόσωπό της. «Δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη… Η ζωή είναι καλύτερη χωρίς καθρέφτες» είπε στους «The Sunday Times».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024