Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Αθερίδης: ΟΚ Βoomer, μια stand up comedy

Θοδωρής Αθερίδης: ΟΚ Βoomer, μια stand up comedy

Είδαμε τη νέα παράσταση του αγαπημένου σκηνοθέτη και ηθοποιού στο Μικρό Παλλάς.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μετά τα «Μαθήματα Κωμωδίας» που «διδάσκει» τα τελευταία 3 χρόνια στο Μικρό Παλλάς θέλησε να γεμίσει και τα Δευτερότριτα του υπογείου θέατρου της οδού Αμερικής, με μια διαφορετική παράσταση από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει.

Μια διαφορετική stand up πρόταση

Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου μας παρουσιάζει το 10ο θεατρικό του πόνημα με τον τίτλο «ΟΚ BOOMER», το οποίο υπογράφει και σκηνοθετεί. Πρόκειται για μια stand up προσπάθεια να συνυπάρξει με τη Φαίδρα Δρούκα. Οι δύο ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή του Μικρού Παλλάς και αρχίζει μια δυναμική παράσταση με πολύ χιούμορ και σπιρτάδα, που κυρίως την απολαμβάνουν οι ίδιοι οι ηθοποιοί και όλο αυτό μεταφέρεται αυτόματα και αβιάστα στο κοινό, το οποίο ανταποκρίνεται με θετική διάθεση.

Το κοινό συμμετέχει ενεργά στην παράσταση

Συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι ο εξαιρετικός μουσικός Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος που ντύνει μουσικά το όλο εγχείρημα και όχι μόνο. Παράλληλα συμμετέχει, παρεμβαίνει, παίζει πολλά μουσικά όργανα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής.

Ο Θοδωρής Αθερίδης με τις δύο αυτές παραστάσεις του έχει καταφέρει να προσελκύσει στο θέατρο νεαρές ηλικίες θεατών και να δημιουργήσει το δικό του κοινό, το οποίο είναι κάτω των 30 χρόνων. Ο ίδιος πολύ άμεσος απευθύνεται αρκετές φορές αυτοσχεδιαστικά προς τον κόσμο και δεν αργεί να δημιουργηθεί ένα interactive θέαμα.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στις 6/11.

Τι συμβαίνει στο ΟK Boomer

Ο Θοδωρής Αθερίδης συναντήθηκε πρώτη φορά καλλιτεχνικά με την Φαίδρα Δρούκα στην τηλεοπτική σειρά «Μη ψαρώνεις» και δημιουργήθηκε μεταξύ τους ένα δυνατό δέσιμο, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Αυτό το χειμώνα βρίσκονται ξανά σε ένα άλλο είδος σε «μια κωμωδία στο… πόδι.»

Ο Αθερίδης δηλώνει για την παράσταση του «Είναι μια παράσταση που μιλάμε ελεύθερα, όπως μιλάμε στους φίλους μας. Βγαίνουμε στη σκηνή και μιλάμε για τους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει μυθοπλασία. Συναντάμε τους 2 ήρωες που ζουν σήμερα. Ο Θοδωρής και η Φαίδρα αγαπιούνται. Αλλά καλώς ή κακώς δεν συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Μιλούν για τον εαυτό τους. Τον πραγματικό εαυτό τους. Δύο ήρωες πολύ καθημερινοί και σύγχρονοι που τους απασχολούν αντίστοιχα προβλήματα με τους περισσότερους από εμάς. Μιλάνε στον κόσμο, στους θεατές ζητώντας το δίκιο τους και έτσι ξετυλίγεται μια παράσταση που πήρε γρήγορα τον δρόμο της».

Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 στο Μικρό Παλλάς (Αμερικής 2, City Link).

Πληροφορίες

Τιμές εισιτηρίων : VIP : 20 ευρώ, Α’+Β’+Γ’ Ζώνη:18 ευρώ

Φοιτητικό, ανέργων, παιδικό, ΑΜΕΑ (χωρίς κινητικά προβλήματα) :16 ευρώ

Εισιτήρια : more.com by viva, στο τηλεφωνικό κέντρο των Αθηναϊκών Θεάτρων 211.1000.365 και στο ταμείο του Θεάτρου Αλίκη

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024