
Εύη Δρούτσα: Θα γράψει τα τραγούδια για τον Γιώργο Αλκαίο
Η νέα καλλιτεχνική συνεργασία.
Η Εύη Δρούτσα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για το «Fame Story», ενώ αποκάλυψε επίσης τη δισκογραφική επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου.
Δεν μου αρέσει το Fame Story φέτος σε τίποτα
Το έχω ζήσει τόσα χρόνια. Πρώτα απ’ όλα, αρκετοί από τους παίκτες είναι επαγγελματίες. Δεν μπορείς να φέρνεις επαγγελματίες και να τους λες “δεν μου αρέσεις”. Δεν είναι ωραίο για τα παιδιά. Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια, δεν περίμενα να μπω για ένα επεισόδιο για να το διαπιστώσω».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε κάνει η ίδια για να βρίσκεται στον διαγωνισμό.
«Εγώ ήταν να πάω μόνιμα στο Fame Story, το είχα συνεννοηθεί 3 χρόνια τώρα με τον Νίκο. Ρωτήστε εκείνον τι έγινε. Είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει συνεχώς αποφάσεις. Θέλει; Καλώς. Δεν θέλει; Μη θέλει. Του είπα ότι είχα πρόταση για μια άλλη δουλειά, θα είμαι ή θα φύγω; Όχι μου λέει, θα είσαι. Θα ξαναβρεθεί δουλειά, μη σκας», εξήγησε.
- Δημοσκόπηση: Συντριπτική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση – Πορεία προς τα πίσω, συμπιεσμένα εισοδήματα και θεσμική απαξίωση
- Married at First Sight: Σεισμός στη Βρετανία – Καταγγελίες βιασμού, απειλές για επίθεση με οξύ στο ριάλιτι
- Σοκ στην Αγγλία: Αποβολή της Σαουθάμπτον από τα play-off της Championship λόγω του σκανδάλου «Spygate»
- Καιρός: Σκηνικό φθινοπώρου και ξαφνική νεροποντή στην Αθήνα – Βγήκαν ξανά ομπρέλες και αδιάβροχα
- ΜΙΔΑ: «Μπλόκο» σε επιδόματα και ακίνητα – Τι αλλάζει
- LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι





