
Μόνικα: «Με έχει παντρέψει ο Ed Harris»
Η τραγουδίστρια μιλά για τον γάμο της.
Η Μόνικα προσκεκλημένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ μίλησε για την επιτυχημένη της συνεργασία στην ταινία «The lost Daughters» όσο και τον γάμο της.
«Όταν ζούσα στη Νέα Υόρκη, μέσω γνωστών, είχα γνωρίσει τον Χρήστο Κωνσταντακόπουλο που έχει την Faliro House Productions και είναι ένας φανταστικός άνθρωπος. Αυτός έκανε τα local services για το «The lost daughters» στην Ελλάδα.
Ο γάμος και ο διάσημος κουμπάρος
Δηλαδή ήταν η εταιρεία που βρήκε τους κομπάρσους και πήρε τις άδειες. Εγώ ήμουν τυχαία στις Σπέτσες, με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι έρχεται στο νησί και μου είπε να πάω στα γυρίσματα. Πήγα στα γυρίσματα και εκεί ήταν το πρώτο κονέ» ανέφερε αρχικά η Μόνικα.
Το άλλο, που είναι και το μεγαλύτερο, είναι ότι μας έχει παντρέψει ο Ed Harris που έπαιζε στην ταινία! Μας έχει παντρέψει, ναι, ο γνωστός Ed Harris. Παιδιά, δεν παντρεύτηκα τυχαία τον Σταύρο.
Οι λεπτομέρειες από τον γάμο
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς




