Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού (17:30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.
Ύστερα από 15 μέρες απραξίας λόγω εθνικών ομάδων, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το καθήκον τους κόντρα στους Αγρινιώτες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προέρχεται από το διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ προηγουμένως προηγήθηκαν οι δύο ήττες από Γουέστ Χαμ για το Europa League αλλά και από ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.
Επιστροφή στη δράση για Ολυμπιακό και Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν να κερδίσουν από τις 21/10 και το 2-0 κόντρα στον Βόλο και σίγουρα θα κυνηγήσουν ότι καλύτερο μπορούν από τον σαφώς ανώτερο ποιοτικά Ολυμπιακό.
Ποιοι θα απουσιάζουν
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς του Γκουστάβο Σκάρπα, Νικολάς Φρέιρε και Τζάκσον Πορόζο λόγω τραυματισμών, ενώ εκτός βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος λόγω τιμωρίας. Ο Μαρτίνεθ, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, δεν ανακοίνωσε την αποστολή, που σημαίνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμοι.
Από την αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μάλη και Σενγκέλια.
Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 2η θέση με 24 βαθμούς και στο -4 από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παναιτωλικός είναι ο ουραγός με 6 βαθμούς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.