Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Χωρίς Φεράρι αλλά με Οντουμπάζιο και Φαμπιάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Χωρίς Φεράρι αλλά με Οντουμπάζιο και Φαμπιάνο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ άουτ για το αυριανό (26/11) παιχνίδι με τους «πράσινους» στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Φράνκο Φεράρι δεν κατάφερε για δεύτερο σερί ματς να διαψεύσει τα προγνωστικά, καθώς ο τραυματισμός του στο γόνατο, τον κράτησε εκτός αποστολής, για το αυριανό (26/11) εντός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μοντόγια αναμένεται να αντικαταστήσει τον Αργεντινό, στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, εκτός έμειναν και οι επίσης, τραυματίες, Γκαρθία, Ρουπ, Ματαρίτα, ο ανέτοιμος Πάβισιτς, ο Δεληζήσης, καθώς και οι νεαροί Σγούρος και Κυριαζής. Αντίθετα, ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει τον Οντουμπάζιο που αποθεραπεύτηκε και τον Φαμπιάνο, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/11), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Matarrita, Ferrari, Manu Garcia (τραυματίες), Pavicic (ανέτοιμος), Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής (Κ19)».

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024