Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφυγε και η ανιψιά του Τσίπρα από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Έφυγε και η ανιψιά του Τσίπρα από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Η κόρη της Ζανέτ Τσίπρα, αδελφής του Αλέξη Τσίπρα, στα μέλη της Νεολαίας που αποχώρησαν

Ανάμεσα στα 32 μέλη, που υπογράφουν την ανακοίνωση της αποχώρησής τους από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, με αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, βρίσκεται και η Αρίστη Καραγκούνη, ανιψιά του Αλέξη Τσίπρα, κόρη της αδελφής του, Ζανέτ Τσίπρα, η οποία θεωρείται εκ των υποστηρικτών του νέου προέδρου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, 37 μέλη, συνολικά, υπέβαλαν την παραίτησή τους από το όργανο, ενώ οι 32 αποχώρησαν.

Στο πλευρό Κασσελάκη παραμένει η  Ζανέτ Τσίπρα

Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που αποχώρησαν είναι ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Κωνσταντίνος Βλαχάκης, όπως και ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, Στέργιος Γρηγορίου.

Επιπλέον, αποχώρησε και ο Άγης Ρήγας, γιος του Πάνου Ρήγα, πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εντάσσεται στους νεο-προεδρικούς, καθώς στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η στρατηγική Κασσελάκη επιταχύνει τη διάλυση»

«Η αλλαγή ηγεσίας και η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη δεν δείχνει να μπορεί να αντιστρέψει την πορεία διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αντιθέτως, η στρατηγική και μια σειρά ενεργειών του νέου προέδρου και της ηγετικής ομάδας δείχνουν να επιταχύνουν αυτή τη συνθήκη», σημειώνουν τα 32 μέλη της Νεολαίας που αποχώρησαν.

Και προσθέτουν πως «η νέα σελίδα για το χώρο μας, φαίνεται ότι διαμορφώνει ένα νέο τοπίο, σε μια ξένη για εμάς κατεύθυνση.

Όπως τονίζουν, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει την κύρια ευθύνη να εγγυηθεί πρώτος την ενότητα του κόμματος στην δύσκολη αυτή περίοδο και όφειλε να συμπεριφερθεί με σεβασμό στις συλλογικές διαδικασίες και την τήρηση του καταστατικού, με σεβασμό στην διαφορετική άποψη και κριτική, μακριά από ένα κλίμα τοξικότητας. Δυστυχώς, αυτό δεν έδειξε να το κατανοεί ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η ηγετική ομάδα γύρω του. Η νωπή εκλογή δεν σημαίνει και λευκή επιταγή».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024