Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καϊμακτσαλάν: Σώοι απεγκλωβίστηκαν οι 42 επιβάτες λεωφορείου που αποκλείστηκε στα χιόνια

Καϊμακτσαλάν: Σώοι απεγκλωβίστηκαν οι 42 επιβάτες λεωφορείου που αποκλείστηκε στα χιόνια

Παρέμειναν 1,5 ώρα αποκλεισμένοι λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που έφερε η «Bettina»

Έντονες χιονοπτώσεις είναι σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου στην Πέλλα, με την κακοκαιρία Bettina να πραγματοποιεί την επέλασή της. Αποτέλεσμα της χιονόπτωσης ήταν να αποκλειστεί ένα τουριστικό λεωφορείο με 42 επιβάτες και να βγουν τα εκχιονιστικά για να τους ανοίξουν τον δρόμο.

Περίπου μιάμιση ώρα παρέμεινε αποκλεισμένο, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, λεωφορείο με 42 επιβάτες στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Ήδη στο σημείο βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Έδεσσας.

Από τη Λιβαδειά οι επιβάτες

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ιορδάνης Τζαμτζής, «ήδη προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου και την επόμενη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί. Οι επιβάτες είναι από τη Λιβαδειά και τώρα μεταφέρονται στο Νέο Άγιο Αθανάσιο και από εκεί θα πάνε στο Λουτράκι Πέλλας. Οι 33 επιβάτες είναι ήδη κάτω στο χωριό και οι υπόλοιποι εννιά είναι στον δρόμο».


«Μόλις ειδοποιηθήκαμε ανεβήκαμε πάνω και τους δώσαμε κουβέρτες, δεν χρειάστηκε να τους προσφέρουμε τροφή, διότι έγινε άμεσα η μεταφορά τους. Στο σημείο βρίσκονται δύο μηχανήματα αποχιονισμού και προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού με τη βοήθεια της πυροσβεστικής και της αστυνομίας», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Οι επιβάτες μεταφέρονται ασφαλείς στον Νέο Άγιο Αθανάσιο

Οι επιβάτες του λεωφορείου, σύμφωνα με τον Ιορδάνη Τζαμτζή, μεταφέρονται ασφαλείς σε πρώτη φάση στον Νέο Άγιο Αθανάσιο και ακολούθως θα μεταφερθούν στο Πόζαρ όπου διαμένουν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024