Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη - Το κόλπο που έστησαν οι επιτήδειοι

Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη – Το κόλπο που έστησαν οι επιτήδειοι

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη. Πώς θέλησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά της για να αποκομίσουν κέρδος.

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε η Ελένη Πετρουλάκη από επιτήδειους που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Σπυριδούλα Τριάντου στη Secret, κάποιοι έστησαν ψεύτικο λογαριασμό στα social media και πουλούσαν το νέο πρόγραμμα της γνωστή γυμνάστριας για μόλις 5 ευρώ.

Η Ελένη Πετρουλάκη κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τις γυναίκες που βιώνουν μεγάλες αλλαγές στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να ανανεωθούν.

Δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ και παρίσταναν την Ελένη Πετρουλάκη, πουλώντας ένα πρόγραμμα έναντι 5 ευρώ στο διαδίκτυο

Το συγκεκριμένο work out plan έγινε πολύ γρήγορα νούμερο 1 στις αναζητήσεις και αυτό ώθησε τους επιτήδειους να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφίλ και να παριστάνουν την ίδια την Ελένη Πετρουλάκη.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω»

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο διαδίκτυο», δηλώνει η Ελένη Πετρουλάκη στη Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

«Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε δίπλα πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής», σημειώνει η γνωστή fitness instructor.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εν λόγω απάτη ήταν πολλά και η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της ενέργησε ακυρώνοντας τον ψεύτικο λογαριασμό.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024