Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα 3 καλύτερα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου που θα βρεις σε έκπτωση

Τα 3 καλύτερα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου που θα βρεις σε έκπτωση

Ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου με οθόνη που υποστηρίζει GPS είναι ίσως από τα πρώτα must

Ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα αυτοκινήτου μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ μιας βαρετής οδήγησης στη δουλειά ή μιας καθηλωτικής οδηγικής εμπειρίας.

Για τους λάτρεις της μουσικής που αγοράζουν αυτοκίνητα, ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν είναι πόσο καλά ακούγεται το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Ενώ ορισμένα οχήματα προσφέρουν βασικό ήχο, πολλά πηγαίνουν τη μουσική εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Σήμερα, δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκουμε συστήματα ήχου premium σε πολλά μοντέλα, με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως ήχο surround και αυτόματες ρυθμίσεις έντασης ως απόκριση στον εξωτερικό θόρυβο.

Αν και εσείς θέλετε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια ενώ οδηγείτε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναβαθμίσετε το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας.

Και αυτό διότι στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλα τα ηχοσυστήματα σε ασυναγώνιστες τιμές για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας αυτοκίνητο. Και το καλύτερο; Το αγαπημένο μας marketplace γιορτάζει την Black Friday με μαγικές τιμές σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια προϊόντα.

Τώρα η Black Friday στο SHOPFLIX.gr γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά.

Αφού παραλάβετε την παραγγελία σας, θα λάβετε στο email σας ένα κωδικό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αμέσως επόμενη αγορά σας, αξίας 30€ και άνω, για να εξαργυρώσετε την δωροκάρτα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τον συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο.

Η ενέργεια ισχύει για όλους χωρίς κανέναν περιορισμό, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας και μπορείτε να κερδίσετε τη δωροκάρτα 5€ ξανά και ξανά, όσες φορές θέλετε.

Για να σας βοηθήσουμε βρήκαμε τρία ηχοσυστήματα με τα καλύτερα χαρακτηριστικά για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 

Διαθέτει 4 κανάλια 52Watt κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να έχεις έως 200Watt μέγιστη ισχύ όταν ακούς μουσική. Ενσωματώνει equalizer για να μπορείς να ρυθμίζεις τον ήχο όπως σου αρέσει, μπορείς να αποθηκεύσεις έως 6 ραδιοφωνικούς σταθμούς στη μνήμη ενώ ακόμη διαθέτει σύνδεση subwoofer για ακόμη πιο δυνατό και μπάσο ήχο.

Μπορείς να ακούσεις μουσική τόσο από CD, από USB Stick ή να συνδέσεις μέσω AUX το εξωτερικό σου MP3 player. Αναπαράγει αρχεία MP3, WAV και WMA Ο κόκκινος φωτισμός «δένει» όμορφα με τη συνολική σχεδίαση της συσκευής ενώ όλες οι ρυθμίσεις παραμένουν ευανάγνωστες ακόμη και το βράδυ.

Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Universal 1DIN Bluetooth/USB/GPS με Οθόνη Αφής 6.2″

Το Ηχοσύστημα της Beko 8802 με GPS διαθέτει multimedia οθόνη αφής και λειτουργικό σύστημα Windows CE.

Υποστηρίζει USB για να ακούσετε μουσική από στικάκι, ή μέσω καλωδίου από το κινητό σας. ​

Μπορεί, επίσης να συνδεθεί με κάμερα οπισθοπορείας και εξωτερικές συσκευές (Η/Υ, tablet κτλ.).

Διαθέτει GPS με ενσωματωμένους ελληνικούς χάρτες, καθώς και τηλεχειριστήριο.

Ηχοσύστημα Αυτοκινήτου Digital IQ BXE 6807_GPS Universal 1DIN Bluetooth / USB / WiFi / GPS με Οθόνη Αφής 10″

Απογειώστε την οδηγική σας εμπειρία με αυτό το σύστημα ήχου αυτοκινήτου υψηλής ποιότητας, το οποίο διαθέτει εξαιρετική ποιότητα ήχου και συμβατότητα με όλες τις συσκευές σας.

Υποστηρίζει USB και Bluetooth συνδέσεις, για να ακούτε μουσική από στικάκι ή το κινητό σας, αλλά και να πραγματοποιείτε κλήσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024