Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε σειρές ριάλιτι που είναι «τόσο trash που είναι καλές»

Πέντε σειρές ριάλιτι που είναι «τόσο trash που είναι καλές»

Οι τηλεθεατές χαρακτηρίζουν «trash» αυτές τις σειρές αλλά τις παρακολουθούν γιατί αγαπάν το δράμα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ενοχική απόλαυση από το να ανοίγεις την τηλεόραση, να βλέπεις ένα ριάλιτι και να αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί. Τα ριάλιτι της τηλεόρασης είναι ένα από εκείνα τα είδη που μπορούν ταυτόχρονα να ενθουσιάσουν και να εκνευρίσουν ένα άτομο, ενώ ταυτόχρονα αναρωτιέται γιατί το παρακολουθεί. Ορισμένες εκπομπές έχουν σαφώς ανώτερο ποιοτικό περιεχόμενο από άλλες, αλλά αυτό δεν έχει πάντα σημασία για τους θαυμαστές.

Αφού ο ράπερ Flavor Flav έζησε έναν δημόσιο χωρισμό, το VH1 έκρινε ότι ήταν η ιδανική ευκαιρία για ένα ριάλιτι διαγωνισμού γνωριμιών με τίτλο Flavor of Love

Ενώ κάποια ριάλιτι δείχνουν πραγματικά απαίσια, η αλήθεια είναι ότι το κοινό δεν μπορεί να πάψει να τα παρακολουθεί! Υπάρχει κάτι στο να παρακολουθείς εξοργιστικούς ανθρώπους σε εξοργιστικές καταστάσεις που είναι απλά διασκεδαστικό. Ορισμένα ριάλιτι είναι τόσο χάλια που καταλήγουν να είναι τα πιο διασκεδαστικά για να τα παρακολουθήσετε, και οι συντάκτες του Reddit σημείωσαν ποια ριάλιτι είναι τόσο χάλια που είναι βασικά καλά.

Floribama Shore (2017-2021)

Με την ευγενική χορηγία του MTV, το Floribama Shore ήταν η δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς Jersey Shore. Η συγκεκριμένη σειρά παρουσίαζε μια ομάδα νεαρών ενηλίκων σε μια παραθαλάσσια πόλη της Φλόριντα, οι οποίοι διασκέδαζαν, βάζοντας σε διαθεσιμότητα τις όποιες ευθύνες τους στον πραγματικό κόσμο. Η ξέφρενη συμπεριφορά τους επικρίθηκε από πολλούς, και τα ευτράπελα οδήγησαν τη σειρά ακόμη και σε παρωδία σε σκετς από το Saturday Night Live.

Ενώ η εκπομπή απέσπασε πολλές αρνητικές κριτικές για τη συμπεριφορά των πρωταγωνιστών της, με πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν αηδιαστική και φτηνή, κάποιοι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να αγαπήσουν το trash.

90 Day Fiancé (2014-)

Η εκπομπή 90-Day Fiancé του TLC είναι ένα show για σχέσεις που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Η σειρά παρουσιάζει ζευγάρια με σχέση εξ αποστάσεως σε διεθνές επίπεδο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να συναντήσουν τους αρραβωνιαστικούς τους για 90 ημέρες με ειδική βίζα. Μόλις τελειώσουν αυτές οι 90 ημέρες, τα ζευγάρια πρέπει να αποφανθούν αν είναι έτοιμα να παντρευτούν ή αν η σχέση τους δεν είναι κατάλληλη.

Το δράμα που προκύπτει μεταξύ των ζευγαριών του εξωτερικού μπορεί να είναι χειμαρρώδες και άγριο, αφού τα σκάνδαλα ακολουθούν το ένα μετά το άλλο και υπάρχουν πολλοί καυγάδες που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Flavor of Love (2006-2008)

Αφού ο ράπερ Flavor Flav έζησε έναν δημόσιο χωρισμό, το VH1 έκρινε ότι ήταν η ιδανική ευκαιρία για ένα ριάλιτι διαγωνισμού γνωριμιών με τίτλο Flavor of Love. Σε παρόμοιο στυλ με εκπομπές όπως το The Bachelor, είκοσι ελεύθερες γυναίκες εγκαθίστανται σε μια έπαυλη, όλες για να διεκδικήσουν την αγάπη και τη στοργή του Flavor Flav. Ο στόχος ήταν να είναι η μία και μοναδική κυρία που θα επέλεγε στο τέλος ο ίδιος.

Η σειρά διήρκεσε τρεις σεζόν και απέσπασε επικρίσεις, δεδομένου ότι ο Flavor Flav δεν κατάφερε να βρει τον έρωτα στην πρώτη σεζόν. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές να την λατρέψουν ή τα memes που προκάλεσε.

Jersey Shore (2009-2012)

Το Jersey Shore ήταν ένα από εκείνα τα σόου για τα οποία όλοι συζητούσαν. Επρόκειτο για οκτώ άτομα που ζούσαν σε ένα κοινό σπίτι στην ακτή του Νιου Τζέρσεϊ και έτρεξε για έξι σεζόν. Το να πούμε ότι αυτή η σειρά έγινε είδωλο της ποπ κουλτούρας θα ήταν υποτίμηση, ενώ ανέδειξε αρκετά από τα μέλη του καστ σε παγκόσμιες διασημότητες.

Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος τοποθετούσε το Jersey Shore σταθερά στην κατηγορία των «trash» της ριάλιτι τηλεόρασης, πολλοί πίστευαν ότι ήταν το καλύτερο είδος trash που δεν χόρταιναν.

Too Hot to Handle (2020-)

Τι θα συμβεί όταν παίρνετε μια παρέα ελκυστικών εργένηδων, τους βάζετε σε μια παραδεισένια τοποθεσία και στη συνέχεια τους λέτε ότι οι συνευρέσεις είναι εκτός πρωτοκόλλου; Προκύπτει το «Too Hot to Handle» του Netflix. Αυτό το διαγωνιστικό σόου για γνωριμίες καλεί τους συμμετέχοντες να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις χωρίς να προσφύγουν στη σωματική επαφή, ενώ ανταγωνίζονται για ένα βραβείο 100.000 δολαρίων.

Κάποιοι από τους επικριτές της σειράς θεωρούν ότι δεν πρόκειται για σόου γνωριμιών και ότι είναι αρκετά ρηχό. Ωστόσο, οι θαυμαστές δεν μπορούν να χορτάσουν τις περίπλοκες περιπέτειες και το απολαυστικό δράμα.

*Mε πληροφορίες από collider | Κεντρική φωτογραφία θέματος: MTV

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024