Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συζήτηση του Τσιτσιπά με τον Εμπαπέ για τένις και η υπόκλιση στον Κωνσταντέλια (vid)

Η συζήτηση του Τσιτσιπά με τον Εμπαπέ για τένις και η υπόκλιση στον Κωνσταντέλια (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε στην «ΟPAP Arena» και είδα από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε για πρώτη φορά στην «ΟPAP Arena» και παρακολούθησε από κοντά την ισοπαλία ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία (2-2) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας τενίστας μίλησε στη Novasports όπου αναφέρθηκε στη συνομιλία με τον Εμπαπέ, το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στο τένις αλλά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μιλήσαμε με τον Μπαπέ για τένις. Τρομερή εμπειρία! Δεν έχω βρεθεί ξανά στην Ελλάδα σε τόσο μεγάλο γήπεδο. Και μάλιστα στην ομάδα που υποστηρίζω κιόλας, που το κάνει ξεχωριστό.

Είμαι εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση της εθνικής. Το πάλεψε και χάρηκα γι’ αυτό. Μου αρέσει να βλέπω αθλητές να τα δίνουν όλα. Και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία. Εύχομαι ότι καλύτερο στο ματς με το Καζακστάν».

Όταν ρωτήθηκε για την ισοπαλία στο τένις:  «Το έχω σκεφτεί, δεν θα ήταν άσχημο… Μερικές φορές έχω παίξει παιχνίδια που έλεγα ότι θα άξιζε να έρθουν ισόπαλα. Σκεφτόμουν να φύγουμε, να πάμε να… φάμε. Αυτό, τα τρία διαφορετικά αποτελέσματα, είναι που κάνει ξεχωριστό το ποδόσφαιρο και παραμένει από τα αγαπημένα μου αθλήματα. Ένιωσα σαν μικρό παιδί εδώ».

Στη συνέχεια μίλησε για τους παίκτες που τον εντυπωσίασαν: «Είμαι εντυπωσιασμένος από τον Γκριζμάν. Από την κίνησή του στο γήπεδο και την αντίληψή του που μπορείς να διαπιστώσεις από κοντά. Και ο Μπακασέτας έκανε τρομερή δουλειά. Μου φάνηκε περίεργο που έγινε αλλαγή. Και τα νέα παιδιά της εθνικής μου άρεσαν. Ο Κωνσταντέλιας νιώθω ότι είναι τρομερό ταλέντο και θα πάει μπροστά. Δεν ήξερα ότι παίζει στον ΠΑΟΚ. Του εύχομαι ότι καλύτερο».

Στο τέλος μίλησε για το τένις που εξελίχθηκε λόγω αυτού και της Μαρίας Σάκκαρη: «Δεν νιώθω βάρος, δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Περισσότερο περηφάνια και ανακούφιση αισθάνομαι γιατί το άθλημα προβάλλεται στη χώρα. Ήταν ένα όνειρό μου να βρεθεί το τένις στην Ελλάδα σε θέση που του αξίζει. Δεν είχαμε Έλληνες τενίστες σε αυτό το επίπεδο ώστε να τους ακολουθήσω σαν είδωλά μου.

Είχα τον Παγδατή γι’ αυτό. Με την Μαρία δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Νιώθω περήφανος και γι’ αυτήν. Η Μαρία ήταν που μου έδωσε το πρώτο βήμα να πιστέψω ότι μπορώ να το κάνω κι εγώ. Μαζί χτίζουμε τα θεμέλια σε ένα όραμα όπου τα νεότερα παιδιά θα πιστέψουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι παρόμοιο και γιατί όχι κάτι καλύτερο» σχολίασε ο Τσιτσιπάς που αποκάλυψε ότι για το 2004 έχει δύο στόχους: Το Νο1 της κατάταξης και την κατάκτηση ενός grand slam. Η δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος για μία μεγάλη και επίπονη σεζόν το 2024».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024