Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα: Χειροπέδες σε νεαρό που έκλεβε σούπερ μάρκετ με προτίμηση σε προϊόντα περιποίησης

Λάρισα: Χειροπέδες σε νεαρό που έκλεβε σούπερ μάρκετ με προτίμηση σε προϊόντα περιποίησης

Ο 19χρονος αφαιρούσε τα προϊόντα από τη συσκευασία, τα άφηνε σε άλλα ράφια και στη συσκευασία τοποθετούσε ακριβότερα προϊόντα.

Στη «φάκα» πιάστηκε ένας 19χρονος, που ξάφριζε σουπέρ μάρκετ στη Λάρισα. Ο νεαρός μάλιστα, φαίνεται πως είχε προτίμηση σε προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών.

Η δράση του αποκαλύφθηκε, όταν επιχείρησε να αφαιρέσει προϊόν περιποίησης μαλλιών, ανοίγοντας τη συσκευασία, μέσα στο κατάστημα.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώ από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι είχε διαπράξει εννέα ακόμα κλοπές από δύο σούπερ μάρκετ.

Από το ίδιο κατάστημα αφαίρεσε, σε μία ημέρα, τέσσερις κρέμες προσώπου μιας μάρκας, τέσσερις κρέμες προσώπου άλλης μάρκας και 29 λάδια μαλλιών

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., ο 19χρονος «επιχείρησε να αφαιρέσει προϊόν περιποίησης μαλλιών, ανοίγοντας τη συσκευασία, από σούπερ μάρκετ της πόλης, χωρίς, ωστόσο, να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός. Όπως εξακριβώθηκε περαιτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 21-08-2023 έως 14-11-2023 στη Λάρισα, ο δράστης διέπραξε ακόμα εννέα κλοπές από το ίδιο και άλλο ένα σούπερ μάρκετ της πόλης, αφαιρώντας διάφορα προϊόντα (περιποίησης, αλκοολούχα ποτά κ.λπ.)».

Ο 19χρονος είχε αδυναμία στις κρέμες προσώπου και στα λάδια μαλλιών

Ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας», φαίνεται πως είχε αδυναμία στις κρέμες προσώπου και στα λάδια μαλλιών, ενώ σπάνια έκλεβε αλκοολούχα ποτά ή είδη τροφίμων.

Μόνο στις 3 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, πήγε μια φορά το πρωί και μια δεύτερη το απόγευμα στο ίδιο σούπερ μάρκετ, από το οποίο αφαίρεσε συνολικά τέσσερις κρέμες προσώπου μιας μάρκας, τέσσερις κρέμες προσώπου άλλης μάρκας και 29 λάδια μαλλιών.

Εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ κατέθεσαν στις αρχές ότι ο νεαρός αφαιρούσε τα προϊόντα από τη συσκευασία, τα άφηνε σε άλλα ράφια και στη συσκευασία τοποθετούσε ακριβότερα προϊόντα, αναφέρει το onlarissa.gr.

Τα Μονομελές Αυτόφωρο τον έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 9 μηνών με αναστολή.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024