Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλος ο Σπανούλης: «Μέλος της γραμματείας με έβρισε»

Έξαλλος ο Σπανούλης: «Μέλος της γραμματείας με έβρισε»

Ο προπονητής του Περιστερίου μετά το παιχνίδι με την Σομπατέλι δήλωσε ότι άνθρωπος από τη γραμματεία τον έβρισε - Κάνει καταγγελία το Περιστέρι.

Το Περιστέρι επιβλήθηκε της Σομπατέλι για το Basketball Champions League, με τον Βασίλη Σπανούλη να αποβάλλεται για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.

Οργή στο στρατόπεδο του Περιστερίου

Μετά το παιχνίδι, ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε μια τρομερή καταγγελία τονίζοντας πως άνθρωπος από την γραμματεία τον έβρισε χωρίς λόγο, αναφέροντας πως είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μια διοργάνωση της FIBA.

Μια συμπεριφορά που προκάλεσε την οργή του Ελληνα τεχνικού και φυσικά των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου που ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία στη διοργανώτρια Αρχή.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Eίμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα άτομο από τη γραμματεία, που είναι μέρος του παιχνιδιού, να μου λέει «άντε γ…σου» αφού κάλεσα τάιμ άουτ. Για το μπάσκετ και για την FIBA, που είναι ένας πολύ καλός οργανισμός, είναι ντροπή αυτό που συνέβη!

Ζήτησα τάιμ άουτ αν η Σομπατέλι σκοράρει, η Σομπατέλι δεν έβαλε καλάθι και τον ρώτησα γιατί μου έδωσε τάιμ άουτ και μου είπε «άντε γ…σου»! Αυτό είναι ντροπή για το μπάσκετ. Άνθρωπος από την γραμματεία να μου λέει κάτι τέτοιο. Δεν μου το έχουν πει ποτέ και δεν πρόκειται να μου το ξαναπεί κάποιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024