Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε γυναίκα για να τη βιάσει

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε γυναίκα για να τη βιάσει

O δράστης φαίνεται στο βίντεο να πετάει την γυναίκα στο πεζοδρόμιο και να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει, προκειμένου να τη βιάσει

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τις προηγούμενες ημέρες τρεις γυναίκες στα Εξάρχεια, οι οποίες έπεσαν θύματα του «δράκου των Εξαρχείων».

Πρόκειται για έναν μυστηριώδη άνδρα, ο οποίος γυρνάει στην περιοχή των Εξαρχείων και επιτίθεται σε γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο άνδρας επιχείρησε να βιάσει τουλάχιστον τρεις γυναίκες, χωρίς ευτυχώς να καταφέρει να ολοκληρώσει τις αρρωστημένες του σκέψεις.

Ανάμεσα στα θύματα είναι και μια 13χρονη που ήταν και η πρώτη που δέχθηκε την επίθεση.

Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη για να τη βιάσει

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη στιγμή που ο άνδρας ακολουθεί μια ανυποψίαστη γυναίκα, ενώ εκείνη περπατάει προς την Ομόνοια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα lawandorder.gr, o άνδρας φοράει μαύρο μπουφάν, μπλε πουλόβερ και μπεζ παντελόνι. Μπροστά του μια μελαχρινή γυναίκα, που κρατάει μια τσάντα στα χέρια και ο άνδρας τρέχοντας, καταφέρνει να την προλάβει και με μια γρήγορη κίνηση την ρίχνει στο πεζοδρόμιο.

Εκεί ακολουθεί μια αγωνιώδης προσπάθεια της κοπέλας να απομακρύνει τον άγνωστο άνδρα, που έχει ξαπλώσει από πάνω της.

Σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγει τα χειρότερα ξεκινάει να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές της βγήκαν από τα καταστήματα τους και έτρεψαν τον παρολίγον βιαστή σε φυγή.

Το σοκαριστικό περιστατικό σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Δευτέρας (21/11).

Το θύμα της απόπειρας βιασμού, ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 29 ετών κατήγγειλε το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ και στελέχη της ασφάλειας αναζητούν τον δράστη πριν επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Επιτέθηκε σε 13χρονη και δύο γυναίκες στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη κοπέλα, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα.

Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας.  Η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ξανθός με γαλάζια μάτια ο ύποπτος των επιθέσεων σε γυναίκες

Ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Έτσι περιγράφουν χρήστες των social media τον ύποπτο άνδρα που κινείται στην περιοχή των Εξαρχείων και κάνει επιθέσεις σε γυναίκες.

Από χθες Δευτέρα κυκλοφορεί μία δημοσίευση στο διαδίκτυο στην οποία περιγράφεται ο ύποπτος, ενώ αναφέρονται και οι δρόμοι στους οποίους έγιναν οι επιθέσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024