Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπήκε στο αεροπλάνο για να πάει στη Γαλλία και… γέννησε – Συγκινητικές εικόνες

Μπήκε στο αεροπλάνο για να πάει στη Γαλλία και… γέννησε – Συγκινητικές εικόνες

Το μωράκι γεννήθηκε πρόωρα – Σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι ταυτόχρονα οι επιβάτες

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε αεροπλάνο που επρόκειτο να ταξιδέψει από την Κωνσταντινούπολη στη Μασσαλία, όταν μία γυναίκα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, άρχισε να έχει έντονους πόνους.

Το αεροσκάφος της Pegasus Airlines προετοιμαζόταν να απογειωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Sabiha Gökçen στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλείται η Daily Mail, η γυναίκα άρχισε να έχει πόνους τοκετού και αμέσως το πλήρωμα έτρεξε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειας.

Τη μετέφεραν σε άλλο σημείο του αεροσκάφους, όπου οι γιατροί τη βοήθησαν να γεννήσει.

Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας  φαίνονται επιβάτες να κοιτούν αποσβολωμένοι τη γυναίκα να γεννάει και το ιατρικό προσωπικό μετέφερε το νεογέννητο σε ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο.

Ένας επιβάτης φαίνεται να κρατά τα ρουχαλάκια του μωρού και να κατευθύνεται στον χώρο που γέννησε η γυναίκα.

Σπάνιες οι γέννες εν πτήσει

Αν και αυτή η γέννα συνέβη προτού το αεροπλάνο απογειωθεί, τα στοιχεία λένε ότι οι γέννες «στον αέρα» είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Το 2019 μία γυναίκα γέννησε ένα αγοράκι κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα. Εκεί τους περίμενε ασθενοφόρο και μαμά και μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το 2017 ένα αγοράκι γεννήθηκε σε πτήση από τη Σαουδική Αραβία προς την Ινδία και μάλιστα του δόθηκαν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για όλη του τη ζωή!

«Δεν είναι το καλύτερο μέρος για να γεννήσεις το παιδί σου, για πολλούς λόγους. Πρώτον, ο αέρας είναι πιο αραιός, οπότε είναι πιο δύσκολο για το μωρό να αναπνεύσει. Επιπλέον, η πιθανότητα να υπάρχουν ειδικοί για να βοηθήσουν στον τοκετό είναι εξαιρετικά χαμηλή, πράγμα που σημαίνει ότι πολύπλοκες διαδικασίες όπως η καισαρική είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν, ακόμη και αν είναι απαραίτητες για την ασφάλεια της μητέρας και του μωρού» λέει ο Δρ Πάουλο Άλβες για τις γέννες εν πτήση.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024