Βανδαλισμοί στο Δήμο Μεταμόρφωσης
Άγνωστοι, για ακόμη μια φορά, «πλήγωσαν» εγκατάσταση του Δήμου Μεταμόρφωσης.
Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Ευστράτιος Σαραούδας, σχετικά με το νέο φαινόμενο βανδαλισμού του γηπέδου μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, αναφέρει τα εξής:
«Μόλις ενημερώθηκα ότι βανδαλίστηκε – για δεύτερη φορά – το γήπεδο μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης. Και προφανώς με δόλο, αν σκεφτούμε τα πρόσθετα μέτρα φύλαξής του τόσο από εργαζόμενο του Δήμου, όσο και από την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.
Ένα γήπεδο που ολοκληρώθηκε πριν μόλις λίγες ημέρες και ήταν πραγματικό κόσμημα. Σε ένα σχολείο στο οποίο υπάρχουν συνεχείς φθορές σε όποιες εργασίες – παρεμβάσεις και αν γίνουν.
Καταδικάζω προσωπικά και απερίφραστα τον βανδαλισμό του γηπέδου μπάσκετ, όπως άλλωστε είχα κάνει και με τον βανδαλισμό του γηπέδου «μπαλόνι» στον ίδιο ακριβώς χώρο.
Στάση την οποία είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και αστερίσκους, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, οι φορείς και οι συμπολίτες της Μεταμόρφωσης. Όλοι όσοι υπεύθυνα ενδιαφερόμαστε για το καλό της πόλης μας».
«Μη ανεκτές οι παραβατικές συμπεριφορές»
Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Ευστράτιος Σαραούδας μάλιστα έστειλε και ένα αυστηρό μήνυμα σε όσους έχουν προβεί σε καταστροφές της δημόσιας περιουσίας αλλά προφανώς και με αποδέκτες και εκείνους που μπορεί να σκέφτονται παραβατικές πράξεις:
Ο Δήμαρχος είπε: «Στους υπευθύνους βανδαλιστές – δολιοφθορείς και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς τους, διαμηνύω ότι τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές στην πόλη μας και ότι θα ακολουθηθεί κάθε δυνατή νόμιμη διαδικασία.
- Συνταγή: Σολομός με noodles και λαχανικά
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις δύο επιθέσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο
- Axios: H CENTCOM θα παρουσιάσει στον Τραμπ σχέδιο για σύντομο και ισχυρό πλήγμα κατά του Ιράν
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442