Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλέλια Ρένεση: «Ο πατέρας του παιδιού μου δεν είναι ο Μανού Τσάο»

Κλέλια Ρένεση: «Ο πατέρας του παιδιού μου δεν είναι ο Μανού Τσάο»

Η Κλέλια Ρένεση δήλωσε ότι ο Μανού Τσάο δεν είναι ούτε ο πατέρας του παιδιού της, ούτε ο συμβίος της.

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Κλέλια Ρένεση, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ: «Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί η συμπερασματολογία είναι μια επιστήμη που στην Ελλάδα κυριαρχεί. Το πρώτο εξάμηνο και στην εγκυμοσύνη μου, οι φήμες ήταν ότι εγώ ήμουν με τον Manu και κάνω παιδί μαζί του. Το είπαν μια, δυο, τρείς. Ότι μου πήρε μονόπετρο και θα παντρευτούμε. Η σχέση μου με αυτόν τον άνθρωπο είχε βασιστεί στα διαμάντια, είναι ξεκάθαρο».

«Πήγε 40 ημερών και λέω «τι έγινε;».

«Δεν αντιδρούσα μέχρι ενός σημείου, που ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου και έπρεπε να εξηγήσω, και λόγω του σίριαλ ( που συμμετείχα) με μεγάλη απήχηση, (καθώς) φούσκωνε η κοιλιά μου(…)Ήθελα να ξεκαθαρίσω, γιατί το παιδί μου θα μεγαλώσει. Ο Manu δεν είναι συμβίος μου, ούτε πατέρας του παιδιού μου. Είναι φίλος μου, είναι συνάδελφος μου, είναι πνευματική μου οικογένεια, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε συγκρότημα, ξεκολλάτε. (…)Έχω δικά μου ζητήματα που με απασχολούν και διαμορφώνουν την ημέρα μου, τη νύχτα μου. Έχω να ασχοληθώ με αυτά, είναι πιο σημαντικά».

«Δεν πήγαζε από απελπισία. Ήταν κάτι ξένο!»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κλέλια Ρένεση μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη, λέγοντας: «Ο πατέρας μου ζει στη Ζάκυνθο, αλλά στο πρακτικό κομμάτι δεν υπήρχε βοήθεια. Η μαμά μου είχε ένα πρόβλημα υγείας σε σχέση με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε να με βοηθήσει πολύ. Εγώ είχα επιλόχειο! Είχα επιλόχειο ορμονικά και ξεκάθαρα. Πήγε 40 ημερών και λέω «τι έγινε;». Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα. Δεν πήγαζε από απελπισία. Ήταν κάτι ξένο!»

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024