Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή στο Ισραήλ για τον γιο του Νετανιάχου - Επικρίνει στρατό και Ανώτατο Δικαστήριο

Οργή στο Ισραήλ για τον γιο του Νετανιάχου – Επικρίνει στρατό και Ανώτατο Δικαστήριο

Ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ στο στόχαστρο εφέδρων των IDF - «Η αλαζονεία ανήκει σε εσάς, ενώ η αδιαφάνεια και η ενοχή ανήκουν στον πατέρα σας»

Ο Γιαΐρ Νετανιάχου, γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις το βράδυ του Σαββάτου, όταν επέκρινε, στο κανάλι του στο Telegram, τον ισραηλινό στρατό (IDF), τα δικαστήρια και τα μέσα ενημέρωσης και, μάλιστα, ταυτόχρονα με την… συνέντευξη Τύπου του πατέρα του.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, σε μία ανάρτηση ο υιός Νετανιάχου υποστήριξε ότι οι αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου οδήγησαν σε αλλαγές στους κανόνες εμπλοκής των IDF στα σύνορα με τη Γάζα, επιτρέποντας στους τρομοκράτες της Χαμάς να πλησιάσουν τον συνοριακό φράχτη.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε αναρτήσεις που κατηγορούσαν τις IDF για την αποτυχία στις 7 Οκτωβρίου, όταν οι τρομοκράτες της Χαμάς σκότωσαν 1.200 Ισραηλινούς και απήγαγαν εκατοντάδες για να τους κρατήσουν ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας.

Μία από τις αναρτήσεις ισχυριζόταν ότι γυναίκες παρατηρητές στα σύνορα με τη Γάζα είχαν προειδοποιήσει για τις προκλήσεις της Χαμάς, αλλά ένας ανώτερος διοικητής απείλησε ότι θα τις δικάσει «αν συνεχίσουν να παρενοχλούν».

Σε μια επόμενη ανάρτηση, ο Γιαΐρ Νετανιάχου τόνισε ότι ο τομέας ασφαλείας ήταν αυτός που πίεσε να σταλεί καύσιμο ντίζελ στη Λωρίδα της Γάζας.

Έφεδροι IDF: Η εποχή της κακόβουλης επιρροής σας έχει τελειώσει

Η οργάνωση εφέδρων των IDF «Brothers in Arms» δεν άργησε να απαντήσει δηκτικά στον γιο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, βάζοντας στο στόχαστρο και τον πατέρα:

«Πρέπει να δείτε τα γεγονότα: Η αλαζονεία ανήκει σε εσάς, ενώ η αδιαφάνεια και η ενοχή ανήκουν στον πατέρα σας. Η εποχή της κακόβουλης επιρροής σας έχει τελειώσει».

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, «στεκόμαστε ενωμένοι με τους άνδρες και τις γυναίκες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τη χώρα μας, από την οποία έχετε φύγει. Καταλαβαίνουμε τις απογοητεύσεις και τις επιθυμίες του πατέρα σας – ολόκληρο το έθνος τις καταλαβαίνει. Ωστόσο, ένα βράδυ που θρηνούμε την απώλεια οκτώ στρατιωτών, θα ήταν καλύτερα να είχατε παραμείνει σιωπηλός».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024