Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Σε 700 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε παιδόφιλος - Είχε κακοποιήσει 16 ανήλικα

ΗΠΑ: Σε 700 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε παιδόφιλος – Είχε κακοποιήσει 16 ανήλικα

Ο 34χρονος παρουσιαζόταν ως μπέιμπι σίτερ και έβρισκε δουλειές μέσω ιστοσελίδας. Στον υπολογιστή του βρέθηκαν ένα "ολόκληρο βιβλίο" για την παιδοφιλία και βίντεο με τις αποτρόπαιες πράξεις του

Σε 700 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε o Matthew Zakrzewski από την Καλιφόρνια, που φρόντιζε παιδιά και τα κακοποιούσε, με τις δηλώσεις του στο δικαστήριο να προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Ο 34χρονος κρίθηκε ένοχος για 34 κακουργήματα, αφού παρενόχλησε σεξουαλικά 16 ανήλικα αγόρια, τα οποία ήταν υπό την φροντίδα του, ενώ έδειξε υλικό πορνογραφίας σε έναν 17χρονο, σύμφωνα με την Εισαγγελία της κομητείας Όραντζ.

Ο Zakrzewski διέπραξε τα φρικτά εγκλήματά του από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Μάιο του 2019. Τα νεαρά θύματά του ήταν ηλικίας από 2 έως 12 ετών, όπως αναφέρει η New York Post.

Συνελήφθη όταν ένας από τους γονείς των παιδιών τον κατήγγειλε στην αστυνομία επειδή άγγιξε ανάρμοστα τον 8χρονο γιο του

«Καμάρωνα τον εαυτό μου που έφερνα χαμόγελα στα παιδιά σας και όλες οι καλές στιγμές που μοιραστήκαμε ήταν 100% γνήσιες», δήλωσε ο ίδιος πριν η δικαστής του ανακοινώσει την ποινή του.

Ο παιδόφιλος δήλωνε μπέιμπι σίτερ και έβρισκε δουλειές μέσω ιστοσελίδας, διαφημίζοντας ότι φυλάει παιδιά και τα προσέχει κατά τη διάρκεια της νύχτας και των διακοπών.

«Θα έχω ενοχές για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Γονείς και συγγενείς τους θυμάτων του βρέθηκαν μέσα και έξω από το δικαστήριο, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του και χαρακτηρίζοντάς τον χειριστή.

«Η θανατική ποινή είναι η μοναδική ποινή που του ταιριάζει. Σας παρακαλώ μην δείξετε κανένα έλεος», δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι η γιαγιά ενός από τα θύματά του.

Άλλοι γονείς ανέφεραν ότι έχουν ενοχές που τον προσέλαβαν για να προσέχει τα παιδία τους.

«Θα έχω ενοχές για το υπόλοιπο της ζωής μου. Προσέλαβα μια φορά στη ζωή μου μπέιμπι σίτερ. Μόνο μια φορά στη ζωή μου», δήλωσε μια μητέρα.

Μία δεύτερη υποστήριξε ότι ο Zakrzewski «ερχόταν στο σπίτι μας μια φορά το μήνα για ένα χρόνο» και ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθε στον 2χρονο γιο της ήταν να κρατάει μυστικά.

Η εισαγγελέας χαρακτήρισε την υπόθεση «απώλεια της αθωότητας και της παιδικής ηλικίας των 17 παιδιών» και ανέφερε ότι «αυτά τα παιδιά δεν θα γνωρίσουν ποτέ τους ανθρώπους που προορίζονταν πραγματικά να γίνουν, επειδή η παιδική τους ηλικία διακόπηκε ξαφνικά και ανεξήγητα από ένα αρπακτικό».

Μάλιστα, στις τελικές παρατηρήσεις της αποκάλυψε ότι ο Zakrzewski είχε στον υπολογιστή του ένα «ολόκληρο βιβλίο» για την παιδοφιλία και είχε βιντεοσκοπήσει τα περισσότερα από τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του.

Ο 34χρονος συνελήφθη στις 17 Μαΐου 2019, όταν ένας από τους γονείς των παιδιών τον κατήγγειλε στην αστυνομία επειδή άγγιξε ανάρμοστα τον 8χρονο γιο του.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και ανακάλυψε και ένα δεύτερο 7χρονο θύμα στο Λος Άντζελες, αλλά και άλλα 10 αγόρια σε όλη τη Νότια Καλιφόρνια.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024