Αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ για όλους, το επιτρέπει ο δημοσιονομικός χώρος, λέει ο Παππάς
Ο Νίκος Παππάς κάλεσε την Πολιτεία και τους φορείς να εξετάσουν την προοδευτική φορολόγηση νομικών προσώπων
Ομιλία σε εκδήλωση με θέμα το φορολογικό νομοσχέδιο και, συνολικά, την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη πραγματοποίησε στην Πάτρα και στο πλαίσιο του 26ου Forum Ανάπτυξης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι εξοργιστικό να παριστάνει τον ενθουσιασμένο ο Κωστής Χατζηδάκης με την αποεπένδυση του ΤΧΣ από το μετοχικό κεφάλαιο των τραπεζών, ενώ το δημόσιο χάνει 40 δισ. ευρώ».
Κάλεσε την Πολιτεία και τους φορείς να εξετάσουν την προοδευτική φορολόγηση νομικών προσώπων
Ο Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του
«Ο δημοσιονομικός χώρος επιτρέπει αφορολόγητο στις 10 χιλιάδες ευρώ»
Σε ό,τι αφορά στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και των ατομικών επιχειρήσεων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς επεσήμανε ότι «ο δημοσιονομικός χώρος επιτρέπει αφορολόγητο στις 10 χιλιάδες ευρώ για όλους το 2023».
Ο Νίκος Παππάς κάλεσε την Πολιτεία και τους φορείς να εξετάσουν την προοδευτική φορολόγηση νομικών προσώπων για να ελαφρυνθούν οι μικρές επιχειρήσεις.
«Το κάνουν, ήδη, Βρετανία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Ολλανδία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς.
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τη Σάμσουνσπορ (pic)
- Το ΣτΕ έκρινε ότι τα νοσοκομεία έχουν την ευθύνη της ασφάλειας ασθενών, επισκεπτών και προσωπικού
- Πασκουάλ: «Έχει πολύ αναγνωρίσιμο DNA ο Ολυμπιακός – Από τους καλύτερους ο Βεζένκοφ, αν όχι ο κορυφαίος!»
- Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok που καλούσε για ξυλοδαρμούς
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Ναυπλιέων
- Η νέα μπασκετική τάξη πραγμάτων: Το ΝΒΑ έρχεται στην Ευρώπη το 2027
